roba Sand boks, sammenklappeligt bænksæde
-35%
Vejl. pris¹
1.601 kr
Pris
1.046 kr
Fri fragt
Du sparer
555 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299553

EAN: 4005317316260

roba Sand boks, sammenklappeligt bænksæde
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den hængslede roba Sand boks med låg er fremstillet af vejrbestandigt massivt træ. Låget kan omdannes til to praktiske bænke, der gør det mere behageligt for dine børn at lege. For at sikre vejrbestandighed er træet fremstillet af bæredygtigt tiger skovbrug i teaktræfarve. Sand kassen af massivt træ er særlig stabil og holdbar. Takket være det praktiske låg forbliver Sand tørt og lækkert indeni og giver dine børn mere sjov og glæde. Sand æsken er lavet med afrundede kanter, der er velegnet til børn. Den klare samlevejledning gør det nemt at samle selv. Sand boksen Outdoor Deluxe er bæredygtigt produceret af massivt træ og fremstillet i henhold til standarden EN71-1:2014+A1:2018. Alle materialer, der anvendes i den vejrbestandige træboks sand , er testet for skadelige stoffer og certificeret. Desuden bliver de regelmæssigt testet under produktionen.

Detaljer:
  • Mål (højde x bredde x dybde): 21,5 x 127 x 123,5 cm
  • Sædehøjde: 21,5 cm
  • For børn fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Sand boks, sammenklappeligt bænksæde
4
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Sand boks, sammenklappeligt bænksæde
roba Sand boks, sammenklappeligt bænksæde
Vejl. pris¹ 1.601 kr
1.046 kr