Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Salgsstand
-23%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
897 kr
Pris
694 kr
Fri fragt
Du sparer
203 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A246189

EAN: 4005317307244

roba Salgsstand
roba købstanden med tavle giver børn plads til kreative lege. Bager, slagter eller købmand - alt kan leges med denne stand. Købmandsbutikken af krydsfiner med påtrykte fødevarer og farvet lakeret MDF-plader imponerer gennem det gode håndværk og standhaftighed. Butikken med mange hyldemeter, 3 skuffer og en disk af træ tilbyder tilstrækkelig plads til et bredt varesortiment. Tavlen giver endnu mere sjov og giver fantasien plads. Ved rollespil i butikken lærer de små legekammerater at kommunikere med hinanden legende med produktarter, mængder og såvel tal. Yderligere til salgsstanden tilbyder roba en omfangsrig købmandstilbehør-pakke (Art.-nr.: 9714). Gennem robas produkter kan dit barn opleve verden og opleve mange skønne øjeblikke med forældre og legekammerater.

Detaljer:
  • Materiale:
  • med salgshylde, 3 træskuffer og 1 skydedør
  • Mål, slået ud: 112,5 x 90 x 75 cm
  • Alder: fra 3 år.
Bemærk
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Salgsstand
4.5
23 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers