roba Salgsstand
1.199 kr
Pris
1.033 kr
Fri fragt
Du sparer
166 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A246176

EAN: 4005317307237

roba Salgsstand
Den store røde roba butik af træ med elskeligt print er ideel til lege der involverer indkøb og shopping. Købmandsbutikken indeholder en stor træ-disk med yderligere plads og print, et siderum af træ og en bagvæg med mange hylder og skuffer. Bageri med café, isbod eller købmand - butikken tilbydere plads til at fantasien og kreativiteten kan boltre sig. Inden for rammerne af social interaktion lærer de små forretningsfolk at håndtere produkttyper, mængder og tal. Yderligere til salgsstanden tilbyder roba en omfangsrig købmandstilbehør-pakke (Art.-nr.: 9714). Gennem robas produkter kan dit barn opleve verden og opleve mange skønne øjeblikke med forældre og legekammerater.

Detaljer:
  • Materiale: Træ natur
  • Mål, slået ud: 120,5 x 107 x 95 cm
  • Alder: fra 3 år.
Bemærk
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Salgsstand
roba Salgsstand
1.199 kr
1.033 kr