Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Playhouse Sterne
p.t. udsolgt
Pris
796 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298640

EAN: 4005317322889

roba Playhouse Sterne
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Roba Playhouse indeholder fire spilbare sider med forskellige oplevelsesverdener og adskillige legemuligheder.

Det klar til at spille udstyrede rollespilhus præsenterer sig alternativt som Kaufl aden med bar og ur, skranke til posthus, kiosk eller bank samt Kaspertheater med gardin og vinduesblind taske til at arrangere. En side med et stort tavle og stofdør afrunder børnehuset.

Rammekonstruktionen i det robuste legehus er lavet af massivt træ, de fire sidevægge er lavet af kærligt trykt MDF og stofelementer.

Et omfattende tilbehørssæt er inkluderet, så dit afkom kan spille de forskellige rollespil realistisk.

Spilhuset udviklet i Tyskland fremmer kreativitet og social interaktion og anbefales stærkt til børn i alderen 3 år og ældre. Legemøblerne er også et blikfang som dekoration i børneværelset. Dette børnehus blev udviklet i Tyskland i henhold til den europæiske sikkerhedsstandard for legetøj (EN 71). Alle anvendte materialer er testet og certificeret for skadelige stoffer. Derudover bærer rullelegesættet EPH-kvalitetsforseglingen fra Institute for Wood Technology. Malingen, der bruges på legetøjet, er spytfast og hudvenlig. Samlingen tager cirka 40 minutter.

produktoplysninger:
  • Dimensioner: (længde x bredde x højde): 94,5 x 82,5 x 128 cm
  • Grundmateriale: MDF (lakeret), Materiale: massivt træ
  • Tekstil: tekstil: 65% polyester, 35% bomuld, tekstur: trykt
  • Alder: fra 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers