roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn grå
-27%

roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn grå


Variant:
  • roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn grå
  • roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn til børn

Vejl. pris¹
1.054 kr
Pris
766 kr
Fri fragt
Du sparer
288 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A275678

EAN: 4005317316079

roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med roba børnesæder Udendørs gruppe 'Picknick for 4' Udendørs Deluxe med høje kvalitets massivt træ ryglæn, er den næste fest også et hit for børnene - udenfor i haven, på terrassen og inde! Det vejrbestandige, robuste, grå glaserede sæde sæt med praktisk ryglæn til børn er designet til børn med en sædehøjde på 27 cm, særlig holdbar og giver plads til op til 4 børn fra 12 måneder. Konsolens afrundede hjørner og den robuste konstruktion sikrer optimal sikkerhed. Bordpladen (LxW: 89 x 35 cm) inviterer dig til picnic, maling, kunsthåndværk og leg. Bænke og bord i siddegruppen er forbundet med hinanden, hvilket gør dem meget stabile og stabile. Derudover tilbyder sædeudstyret ingen spændepunkter, der kan beskytte små børns fingre. Børnenes udendørs siddegruppe kan læsses med 50 kg pr. Bænk og bordplade. Børnens siddegruppe, der er registreret til beskyttelse, kan suppleres med praktisk tilbehør fra vores udendørs sortiment og er et højt lyspunkt i haven, på terrassen eller i huset. Børnene siddepladser Udendørs gruppe lavet af massivt træ leveres adskilt. De klare monteringsinstruktioner tillader nem selvmontering. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og certificeret. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under produktionen. Overfladerne på den miljøvenlige og alsidige roba børns udendørs suite 'Picknick for 4' Outdoor Deluxe er lette at rengøre og vaske af. Sættets samlingsdimensioner er (HxBxD): 50,5 x 107 x 89 cm. Farve: grå. I hele roba Outdoor Deluxe-kollektionen blev man særlig opmærksom på den stabile konstruktion. Alle Outdoor Deluxe-produkter er lavet af robust massivt træ. Outdoor Deluxe-kollektionen er vejrbestandig og særlig holdbar.

Produktdetaljer:
  • Farve: grå
  • Materiale: MDF, lakeret
  • >
  • Mål: 50,5 x 107 x 89 cm. Bordplade (LxW: 89 x 35 cm). Sædehøjde 27 cm
  • Produktvægt: 10,5 kg
  • Maksimal vægt: 50 kg
Inkluderet i levering:
  • Børnestolgruppe til 4 børn
Se dit skridt!
Artiklerne er lavet af massivt nåletræ / tær gran gran. Opmærksomhed: Dette træ har en stærk harpiksagtig lugt, som er helt naturlig!
Sædesættet leveres adskilt.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn grå
5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn grå
roba Picnic til 4 udendørs Deluxe med ryglæn grå
Vejl. pris¹ 1.054 kr
766 kr