Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm
-21%
roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm
p.t. udsolgt

roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm


Vejl. pris¹
351 kr
Pris
279 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
72 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A273167

EAN: 4005317314945

roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Air Plus-reden fra roba i ""sikker sovende"" -serien i det søde ""Miffy"" Design er udstyret med AIR Balance-systemet, der fungerer som et naturligt klimaanlæg. AIR-balancesystemet forbedrer luftcirkulationen og giver temperaturudligning og forhindrer farlig opvarmning af varme og fugt. AIR balance systemet giver din baby et sundt og behageligt feel-good klima. 

Kød legetøj, puder og tæpper er smukke at se på, men de bringer babyens sikkerhed under søvn i fare. Derfor bør dekoration, legetøj, puder eller pelse i barnesengen undgås. Det særligt åndbare maskemateriale i den sikre asleep® reden reducerer CO2-genindåndning og muliggør optimal luftforsyning, hvilket minimerer risikoen for overophedning. Derudover hæmmer det flade rede stængerne i barnesengets hovedområde og sikrer, at babyens små lemmer forbliver inde i barnesengen. ´

Safe asleep® reden kan fastgøres til barnesengen med stofstropper, så din baby hverken kan vikle sig ind i det eller dække sig selv med det. Easy Air roba-reden er særlig fladt og blødt polstret. Med det sikre asleep® reden, føles babyer sikre og kan sove sikkert og sundt. Ifølge eksperter er babyens sovende miljø en vigtig faktor for at minimere risikoen for pludselig spædbarnsdød. Safe asleep®-mærket blev udviklet i samarbejde med børnelæger og jordemødre for at skabe betingelserne for et optimalt sovemiljø. 

Alle roba safe asleep®-produkter lader luften cirkulere i barnesengen og forhindre babyen i at blive overophedet. Alle materialer, der bruges i Easy Air reden, er testet for skadelige stoffer og certificeret. Air Plus-reden er 170 cm lang, 16 cm høj og 4 cm dyb, velegnet til babysenge 60 cm x 120 cm eller 70 cm x 140 cm. Materiale: mesh (100% polyester) og 100% bomuld, fylder 100% polyester, dæksel aftageligt og vaskbart, med lynlås (uden håndtag).

Tekniske data:
  • Dimensioner: 170 cm lang, 16 cm høj, 4 cm dyb
Materiale & Pleje:
  • Materiale: ydre stof: 100% bomuld
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbart ved 40 ° C
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
203 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm
4.5
33 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers