Roba legekøkken rosa
-27%
Vejl. pris¹
1.366 kr
Pris
992 kr
Fri fragt
Du sparer
374 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A246252

EAN: 4005317307510

Roba legekøkken rosa
Med roba-køkkenet kan små junior kokke legeligt lave mad. Børnenes køkken har en komfur med 2 trykte kogeplader, en ovn med dør, en vaskemaskine, et køleskab / fryser med 2 døre, en mikrobølgeovn og en vask med vandhane og 2 dekorative knapper. Realistisk og sjov leg er lovet ved hjælp af de 5 roterende knapper til plader, ovn og vaskemaskine samt de gennemsigtige vinduer på køkkenmaskinerne. Den rummelige legetøjskølekombination giver masser af plads til f.eks. mad, potter og pander. Alternativt kan det øverste rum også bruges i stedet for en fryser som opbevaringsrum til plader, gryder eller bestik. Hylden tjener også som en hylde til køkkenredskaber i det øvre område af køkkenet. Kontrol knapper, ur, kaffemaskine og meget andet køkkentilbehør gør roba-køkkenet til et iøjnefaldende legetøj og inspirerer børn fra det første øjeblik. Børnekøkkenet leveres afmonteret. Nem montering

Detaljer:
  • Mål: 85 x 80,5 x 29 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 3 år.
Bemærk!
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Roba legekøkken rosa
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Roba legekøkken rosa
Roba legekøkken rosa
Vejl. pris¹ 1.366 kr
992 kr