❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
roba Isstativ med tilbehør
Pris
675 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278923

EAN: 4005317317007

roba Isstativ med tilbehør
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Roba-isstativet med tilbehør i et sødt retro-look lyser ikke kun øjnene på små is-sælgere. Isboden er også en dejlig tilføjelse til børnenes køkken eller butik aden og et fantastisk pædagogisk trælegetøj. At glide ind i en anden rolle fremmer social kompetence hos børn.

Roba-isbaren er bevidst diskret designet, så fantasien for de små får nok plads til deres egne ideer. Så de små kan lade deres fantasi løbe fri, hvilket tilskynder til kreativitet. Isstativet er lakeret i hvidt og en pastel lyseblå og trykt med en stjerne på hver side. Selvfølgelig har isstanden en kærligt designet iskegle som firmalogo!

I metalskålen finder de 6 iskugler lavet af plys deres plads. Der er et øl af chokolade, vanilje, banan, æble, smurf og selvfølgelig jordbær. De bløde, overdådige iskugler kan forbindes med en magnet. På denne måde lærer de små, hvordan man håndterer mad på en legende måde. De 3 stofis-skiver finder deres plads i udsparingerne øverst på isbordsskranken. Bag døren er der to rum, hvor fx legetøj kan opbevares. Foran døren er der et panel af lak, som de små madretter kan notere sig på.

Nogle bestiller måske chokolade på isstativet og jordbær andre foretrækker måske at kombinere banan med æble. Roba-isstativet med 9-delt tilbehørssæt blev udviklet i Tyskland i henhold til den europæiske sikkerhedsstandard for legetøj EN 71-1: 2014 + A1: 2018 og er EPH-certificeret. Alle anvendte materialer er testet og certificeret for skadelige stoffer og testes også regelmæssigt under produktionen. Overfladerne kan aftørres og lette at rengøre. Roba-isstativet er velegnet som et legetøj til børn fra 3 år.

Produktdetaljer:
  • mål 103 x 52 x 30 cm
  • Materiale: MDF (lakeret), krydsfiner, massivt træ
  • Lakeret og trykt
  • Indeholder metalskål, tilbehørssæt i 9 stykker: 3 vafler, 6 plysisboller (chokolade, vanille, banan, æble, smurf og jordbær)
  • Tilsluttes med magnet
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges.

Tilbehør

Pris
193 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

roba Isstativ med tilbehør
675 kr