roba Gyngehest, Hvid og Grå

499 kr
Pris
490 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285864

EAN: 4005317312019

roba Gyngehest, Hvid og Grå
Med denne gyngehest af kvalitets massivtræ i hvid og grå, fremmer motorikken, følesans, og dit barns aktivitet. Børn elsker at gynge! Det gyngende dyr er udstyret med en sikker gyngestol og ryg og armlæn til babyer og småbørn. Takket være den aftagelige beskyttelsesring vokser artiklen med barnet. Så snart dit barn er større og kan sidde selv, kan beskyttelsesringen blot fjernes. Gyngehesten er fremstillet børnevenligt, på grund af sine afrundede hjørner og kanter, og tilbyder derfor sikker underholdning i årevis.
Leveres adskilt. Nem montering. Alle anvendte materialer testes for skadelige stoffer og certificeres. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under fremstillingen. Overfladerne kan tørres af med en klud og er nemme at rengøre. Roba gyngehesten er udviklet i henhold til EU's legetøjs sikkerhedsnorm (EN71-1:2014) i Tyskland, og er egnet til børn fra 12 måneder. Gyngehesten af massivt træ har en sædehøjde på 27 cm. Mål: ca. 82 x 43 x 55 cm. Gyngehesten har en bæreevne på 25 kg.

Detaljer:
  • Mål: 82 x 43 x 55 cm
  • Siddehøjde: 27 cm
  • Materiale: Krydsfiner/ Formpresset træ
  • Kan bære op til 25 kg
  • Med aftageligt beskyttelsesring
  • Hvid og grå lakeret
  • Alder: fra 12 måneder
OBS
Bør kun benyttes under opsyn af en voksen! Fare for at barnet kan komme til skade!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - roba Gyngehest, Hvid og Grå
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
5 Bedømmelse
 
5
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

roba Gyngehest, Hvid og Grå
499 kr
490 kr