Erstatningsforslag til udsolgte artikler

ROBA Gåvogn Rock Star Baby
p.t. udsolgt
499 kr
Pris
476 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A245694

ROBA Gåvogn Rock Star Baby
Roba Gåvognen hjælper nybegyndere fra 12 måneder til at stå, holder og støtter dem og stopper ved de første, stadig usikre trin op til uafhængig løb. Roba Gåvognen er sikret mod at tippe, fremstillet af robust massivt træ og er perfekt tilpasset barnets ergonomiske behov. Støjsvag kørsel ved hjælp af de bløde gummidæk på træfælgende, som både kan bruges indvendigt og udvendigt. Gåvognen er udviklet i henhold til de nyeste sikkerhedsstandarder i Tyskland. Alle Materialien sind schadstoffgeprüft, zertifiziert und werden regelmässig während der Produktion getestet.

Detaljer:
  • Gummihjul, naturligt og lakeret træ
  • Håndtagets højde: 45 cm
  • Maksimal vægt: op til 15 kg
  • Materiale: Krydsfiner, MDF, gummi
  • Mål, slået ud: 56 x 29 x 45 cm
  • Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Top mærker