Roba Dukkeskab Scarlett
Pris
438 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A246254

Roba Dukkeskab Scarlett
I "Scarlett" dukke garderobeskabet er dukke tøj og dukke tilbehør stuvet helt væk. Det børnevenlige dukke møbel har en smuk hvidlakeret dør med et hjerte. Skabet indeholder en tøjskinne til dukke tøjet og en hylde til dukke tilbehør. Roba tilbyder yderligere, flotte og spændende produkter fra Scarlett serien.

Leveres demonteret. Nem montering Alle anvendte materialer testes for skadelige stoffer og certificeres. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under fremstillingen. Overfladerne er nemme at rengøre og kan tørres af, tekstilerne er maskinvaskbare.

Detaljer:
  • Materiale: MDF, lakeret
  • Materiale 2: Massivt træ
  • Tekstil: 65% polyester, 35% bomuld
  • Tilstand: trykt
  • Mål: 31 x 25 x 52 cm
  • Alder: Fra 18 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Roba Dukkeskab Scarlett
438 kr
Top mærker