Roba Dukkeseng Scarlett
Roba Dukkeseng Scarlett
351 kr
Pris inkl. moms
Pris
351 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A246289

Roba Dukkeseng Scarlett
"Scarlett" dukke sengen er malet hvid og indeholder tekstil tilbehør. Den børnevenlige dukke seng i hvid er udstyret med sengetøj (1x pude, 1x tæppe) og en smuk himmel med et hængende hjerte. Tekstilerne er trykt med et kærligt kronemotiv og inviterer dine dukker til at drømme glade og hyggelige drømme. Matchende møbler til denne dukkeseng finder du i "Scarlett" serien fra Roba Nem montering Alle anvendte materialer testes for skadelige stoffer og certificeres. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under fremstillingen. Overfladerne er nemme at rengøre og kan tørres af, tekstilerne er maskinvaskbare.

Detaljer:
  • 1x sengetøjssæt (dyne- og pudebetræk) med kronemotiv
  • Materiale: Spånplade, hvid lak
  • Mål: ca. ca. 30 x 52 cm
  • Alder: Fra 18 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Roba Dukkeseng Scarlett
351 kr
Top mærker