10% MEGASALE!
10% MEGASALE!
kopiér koden:
GDTB4679
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Roba Dukkekommode Scarlett
Roba Dukkekommode Scarlett
Roba Dukkekommode Scarlett
455 kr
Pris inkl. moms
Pris
455 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A246296

Roba Dukkekommode Scarlett
"Scarlett" dukke kommode er en kommode og dukke seng i én, som inviterer dig til glade drømme. De børnevenlige dukke møbler er hvidfarvet og udstyret med skiftemåtte (anvendelig som dyne). Dukkekommoden/dukkesengen er ideel til kreativ og realistisk leg. Dukken kan sove eller blive puslet. Fagene nedenunder tjener som et dukke skab til opbevaring af dukke tilbehør. Roba tilbyder yderligere, flotte og spændende produkter fra Scarlett serien. Dukkekommoden leveres afmonteret Nem montering Alle anvendte materialer testes for skadelige stoffer og certificeres. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under fremstillingen. Overfladerne kan tørres af og et nemme at rengøre, tekstilerne er maskinvaskbare.

Detaljer:
  • 1x vendbar skiftemåtte trykt med kronemotiver
  • Inkl. tøjstang og 2 hylder
  • Materiale: Basismateriale: Massivt træ, Materiale 2: MDF (lakeret)
  • Mål: 50 x 30 x 52 cm
  • Alder: Fra 18 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Roba Dukkekommode Scarlett
455 kr
Top mærker