roba Dukke garderobe Stella
Pris
410 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278883

EAN: 4005317316369

roba Dukke garderobe Stella
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"I dukke-roba-klædeskabet ""Stella"" er dukketøj og dukke-tilbehør perfekt stuvet væk. Dukkemøbler egnet til børn har en smuk hvidlakeret dør med stjerne, som gentager sig i den komplette dukkekollektion ""Stella"". En tøjskinne til dukkekjoler og en hylde til babydukke-tilbehør sikrer orden på dukkeværelset. Ved at matche dette dukkemøbler findes der mange andre dukke-tilbehør fra vores ""Stella"" dukke-møbelserie. Det kærlige design giver denne hvide lakerede dukkeskab den sarte landstedskarakter.

Dukkegarderoben leveres adskilt. Forsamling er børns leg. Den praktiske dukkegarderobe ""Stella"" blev udviklet i henhold til den europæiske sikkerhedsstandard for legetøj EN 71-1: 2014 + A1: 2018 i Tyskland og anbefales som et rollespil legetøj til børn fra 3 år. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og certificeret. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under produktionen. Overfladerne kan aftørres og lette at rengøre.

Detaljer:
  • Dimensioner dukkegarderobe: 52 x 31 x 25 cm
  • Materiale: MDF, hvidlakeret
  • Dør med stjerneudskrivning
  • træhåndtag
  • Indeholder tøjskinne og en opbevaringshylde
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

roba Dukke garderobe Stella
410 kr