Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Børns skammel i hjerteform, lyserød
p.t. udsolgt

roba Børns skammel i hjerteform, lyserød


Variant:
  • roba Børns skammel i hjerteform, lyserød
    p.t. udsolgt
  • roba Børnestole i hjerteform, grå
  • roba Børnestole i hjerteform, lyseblå

Pris
219 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A284409

EAN: 4005317319148

roba Børns skammel i hjerteform, lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Roba børns skammel i hjerteform er et blikfang i børne- eller babyens værelse. Den dejlige siddepuf i hjerteform kommer i en trendy pink til dit hjem. Den blødt polstrede børns skammel er dækket af fløjl, der imponerer med sin ferskenbløde overflade. Takket være den børnevenlige sædehøjde på 24 cm er afføringen allerede behagelig for selv de mindste børn.

Matchende roba-skammel i form af et hjerte er yderligere børnemøbler fra ""Lil Sofa"" -serien, såsom en børnesofa, en børnelænestol, en skammel i form af en stjerne og en oval skammel med låg og opbevaringsfunktion, hver fås i de moderne farver grå, lyserød eller lyseblå. Børnenes siddemøbler roba-serien ""Lil Sofa"" opfylder de nuværende sikkerhedsstandarder. Den hjerteformede børnerobstol ""Lil Sofa"" er velegnet til drenge og piger fra 18 måneder.

produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 24 x 30 x 27 cm
  • sædehøjde: 24 cm
  • Polstret
  • Betrukket med lyserød fløjl
  • Alder : fra 18 måneder
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers