Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Børnestol fløjl, lys blå
p.t. udsolgt

roba Børnestol fløjl, lys blå


Variant:

Pris
710 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A284408

EAN: 4005317319131

roba Børnestol fløjl, lys blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Børnenes roba-lænestol i det trendy retro-look appellerer til både piger og drenge og lyser meget i børnenes eller babys værelse. Den fortryllende lænestol kommer til dit hjem i en trendy lyseblå. Den blødt polstrede børnestol med stabile træfødder er dækket med fløjlsstof, der imponerer med sin ferskenbløde overflade. Takket være sin børnevenlige sædehøjde på 27 cm er børnestolen allerede behagelig for de yngste.

Matchende med børnenes stol er yderligere børnemøbler fra ""Lil Sofa"" -serien, såsom en børnesofa, en skammel i form af en stjerne, en skammel i form af et hjerte og en oval skammel med låg og opbevaringsfunktion, hver fås i de moderne farver grå, lyserød eller lyseblå. Børnenes siddemøbler roba-serien ""Lil Sofa"" overholder de gældende sikkerhedsstandarder. Børnenes roba stol ""Lil Sofa"" er velegnet til drenge og piger fra 18 måneder.

produktoplysninger:
  • Mål (LxBxH): 50 cm x 44 cm x 48 cm
  • sædehøjde: 27 cm
  • Polstret
  • Dækket med lyseblå fløjlsstof
  • Alder: fra 18 måneder
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers