Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Børnesofa, lilla
p.t. udsolgt
1.057 kr
Pris
967 kr
Fri fragt
Du sparer
90 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313265

EAN: 4005317322346

roba Børnesofa, lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnesofaen roba med armlæn for ekstra siddekomfort og mere sikkerhed er til glæde for både piger og drenge.

Børnesofaen er en høj light i børne- eller babyværelset. Takket være de sidelige ryglæn giver børnesofaen ekstra beskyttelse. Så børnene sidder sikkert og komfortabelt.
Den charmerende børnesofa fås i farverne sølvgrå, pink/mauve eller himmel/lysblå på modern . Den blødt polstrede børnesofa er betrukket med fløjlstof, der imponerer med sin ferskenbløde overflade.
Takket være den børnevenlige sædehøjde på 22 cm er minisofaen allerede komfortabel for de mindste. To børn kan sidde komfortabelt i den 78 cm brede børnesofa.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 38 x 78 x 43 cm
  • Sædehøjde: 22 cm
  • Farve: lyserød/mauve
  • Materiale: fløjl (100% polyester)
  • Alder: fra 18 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers