roba Børnepasningsgruppe Picnic til 4 udendørs Deluxe

roba Børnepasningsgruppe Picnic til 4 udendørs DeluxePris
434 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A275667

EAN: 4005317316055

roba Børnepasningsgruppe Picnic til 4 udendørs Deluxe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med roba børnesædet Udendørsgruppen 'Picknick for 4' Outdoor Deluxe lavet af massivt træ i høj kvalitet, er den næste fest også et hit for børnene - både ude i haven, på terrassen og inde! Det vejrbestandige, robuste sæde sæt med 27 cm sædehøjde er designet til børn, især holdbart og giver plads til op til 4 børn fra 12 måneder. Konsolens afrundede hjørner og den robuste konstruktion sikrer optimal sikkerhed. Bordpladen (LxW: 89 x 35 cm) inviterer dig til picnic, maling, kunsthåndværk og leg. Bænke og bord i siddegruppen er forbundet med hinanden, hvilket gør dem meget stabile og stabile. Derudover tilbyder sædeudstyret ingen spændepunkter, der kan beskytte små børns fingre. Børnenes udendørs siddegruppe kan læsses med 50 kg pr. Bænk og bordplade. Børnens siddegruppe, der er registreret til beskyttelse, kan suppleres med praktisk tilbehør som parasoller, puder osv. Fra vores udendørs sortiment og er et højt lyspunkt i haven, på terrassen eller i huset. Den bæredygtigt producerede børnesæder Udendørs gruppe leveres adskilt. De klare monteringsinstruktioner tillader nem selvmontering. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og certificeret. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under produktionen. Overfladerne på den miljøvenlige og alsidige roba børns udendørs suite 'Picknick for 4' er lette at rengøre og vaskes. Sættets samlingsmål er (HxBxD): 50 x 89 x 84,5 cm. I hele roba Outdoor Deluxe-kollektionen blev man særlig opmærksom på den stabile konstruktion. Alle Outdoor Deluxe-produkter er lavet af robust massivt træ. Outdoor Deluxe-kollektionen er vejrbestandig og særlig holdbar.

Produktdetaljer:
  • Farve: grå
  • Materiale: MDF, lakeret
  • >
  • Mål: 50,5 x 89 x 84,5 cm. Bordplade (LxW: 89 x 35 cm). Sædehøjde 27 cm
  • Vægt af varen: 8,2 kg
  • Maksimal vægt: 50 kg
Inkluderet i levering:
  • Børnestolgruppe til 4 børn
Se dit trin!
Artiklerne er lavet af massivt nåletræ / tær grantræ. Opmærksomhed: Dette træ har en stærk harpiksagtig lugt, som er helt naturlig!
Sædesættet leveres adskilt.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Børnepasningsgruppe Picnic til 4 udendørs Deluxe
roba Børnepasningsgruppe Picnic til 4 udendørs Deluxe
434 kr