roba Bib sæt med 3 stk. Lil Planet grøn
Bæredygtig -15%
roba Bib sæt med 3 stk. Lil Planet grøn
Variant:
  • roba Bib 3 stk. s't Lil Planet turkis
  • roba Bib 3 stk. s't Lil Planet lyser ›d
  • roba Bib sæt med 3 stk. Lil Planet grøn

Vejl. pris¹
156 kr
Pris
133 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
23 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308275

EAN: 4005317327372

roba Bib sæt med 3 stk. Lil Planet grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det økologiske 3-delt bib-sæt 'Lil Planet ' fra roba er fremstillet af en hudvenlig, forureningsfri, vandabsorberende og ekstra blød jersey af økologisk bomuld. Sættet består af en hagesmæk i farverne frosty green med mønster, frosty green ensfarvet og sølvgrå ensfarvet. Takket være de to trykknapper er det særligt nemt og hurtigt at folde hagesmækken om, så hagesmækken kan vokse med barnet. De er velegnede til babyer fra fødslen. Der anvendes de reneste, bæredygtige og ubehandlede materialer i produktionen af Bio-Baby-produkterne. Selv efter mange vaske bevarer Bio-Baby-produkterne deres form og superbløde følelse. Takket være en særlig overfladebehandling og forvask forbliver produkterne superbløde.

Tekniske detaljer:
  • Farve: grøn
  • Materiale: 100 % bomuld
Plejeanvisninger:
  • Vask forsigtigt ved 40°C
  • Tørretumbling ved lav temperatur

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Bib sæt med 3 stk. Lil Planet grøn
5
42 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 36
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Bib sæt med 3 stk. Lil Planet grøn
roba Bib sæt med 3 stk. Lil Planet grøn
Vejl. pris¹ 156 kr
133 kr