Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
roba BBQ grill med tilbehør
-31%
Vejl. pris¹
937 kr
Pris
643 kr
Fri fragt*
Du sparer
294 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A278920

EAN: 4005317317014

roba BBQ grill med tilbehør
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med roba BBQ-grillen kan små grillventilatorer grille, hvad de ting holder. BBQ Grill er en smuk tilføjelse til børnenes køkken og et fantastisk pædagogisk legetøj. I rollespelet styrker køkkenlegetøjet den sociale kompetence, og de små kan lade deres fantasi løbe fri, hvilket tilskynder til kreativitet.

Grillgrillen har sin grillmad, en grilltange og burgeringredienserne dertil. Med det 14-delige stoftilbehør lærer de små at håndtere mad på en legende måde: Sæt først burgerpattet på grillen, og glem ikke at vende det efter et stykke tid. Det næste trin er at fylde den 2-delt burgerrulle med salaten, fjerne patty fra grillen med grilltangene og placere den på burgerbolle. Tilsæt nu osteskiven, baconskiven, en lille agurk, løgringen og tomatskiven. Endnu en stænk ketchup, tilføj den anden bolle, og burgeren er klar. Eller vil nogen hellere have en grillet bøf, en grillet fisk eller en pølse i en hotdogrulle ved en grill? Ketchup fra træketchupflasken er et must for enhver grill!

Den lakerede og trykte grill er udviklet i Tyskland i henhold til den europæiske sikkerhedsstandard for legetøj EN 71-1: 2014 + A1: 2018 og er EPH certificeret. Alle anvendte materialer er testet og certificeret for skadelige stoffer og testes også regelmæssigt under produktionen. Overfladerne kan aftørres og lette at rengøre. Roba BBQ Grill med roterende plastikknotter leveres med trægrilltænger og ketchupflaske samt 14-delt stoftilbehør: burgerruller (2 stykker), patty, salat, ost, bacon, agurk, tomat, ketchup, løgring, bøf , fisk, pølse og hotdogruller. BBQ-grill med tilbehør er velegnet som rollespil til børn fra 3 år.

Produktdetaljer:
  • dimensioner: 70,5 x 71 x 31,5 cm
  • Dimensioner grill: 70,5 x 71 x 31,5 cm
  • Diameter Patty 10 cm
  • Dimensioner ost 10 x 10 cm
  • Materiale: MDF (lakeret), krydsfiner, massivt træ
  • BBQ Grill, lakeret og trykt
  • med roterende plastknapper, inklusive grilltænger og træketchupflaske, samt 14-deligt stoftilbehør: burgerrulle (2 stykker), patty, salat, ost , bacon, agurk, tomat, ketchup, løgring, bøf, fisk, pølse og hotdogsruller
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba BBQ grill med tilbehør
roba BBQ grill med tilbehør
Vejl. pris¹ 937 kr
643 kr