roba arbejdsbænk
Pris
844 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A246334

EAN: 4005317239767

roba arbejdsbænk
Hobbyarbejde, byggeri og håndværk - ligesom de voksne! Alt dette kan dit barn nu med denne værktøjsbænk af træ i børnevenlig størrelse. Legetøjsbænken med omfangsrig tilbehør fremmer kreativitet og motorik. Den store arbejdsflade har huller, hvori skruerne med møtrikker kan skrues i, og der er masser af plads til at fremstille svendestykker. I arbejdsbænk-sættet af træ er der udover skruestikken masser af værktøj som hammer, sav, skruetrækker og tilstrækkeligt med skruer og møtrikker. De tre integrerede skuffer og det store opbevaringsområde tilbyder deruover plads til alle slags redskaber. Netop det rigtige legetøj til en lille håndværker Denne store arbejdsbænk blev udviklet efter den europæiske sikkerhedsnorm for legetøj EN 71 i Tyskland, og anbefales fra 3 år. Alle anvendte materialer testes for skadelige stoffer og certificeres. Tillige bærer værktøjsbænk-sættet EPH kvalitetsstemplet fra instituttet for træteknologi. Det anvendte lak er spyt-resistent og hudvenligt.

Detaljer:
  • Materiale: Basismateriale: Limet træ, materiale 2: Massivt træ
  • Mål: Mål: H x B x D: 85 x 73 (med skruestik) x 41, bordplade: 55 x 30 cm
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba arbejdsbænk
roba arbejdsbænk
844 kr