roba 2in1 højstol Style Up Wood
-31%

roba 2in1 højstol Style Up Wood


Vejl. pris¹
1.132 kr
Pris
785 kr
Fri fragt
Du sparer
347 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308328

EAN: 4005317326108

roba 2in1 højstol Style Up Wood
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
roba 2in1 høj stol og høj stol i modern og Design ' Style Up wood' leveres med grå sædepolstring af kunstlæder og spisebord. Den praktiske 2in1-stol kan bruges i flere år på grund af den variable benhøjde. I babyalderen tjener den som en høj stol til at tage del i familielivet. Senere kan stolen bruges som en høj stol til at lege ved børnebordet. Kan belastes med op til ca. 15 kg. Det medfølgende spisebord er aftageligt og nemt at rengøre. Den 5-punkts-sele og benadskilleren giver ekstra sikkerhed, når du spiser og fodrer. Sikkerhedselementerne kan fjernes, når den bruges som høj stol. Stolens fodstøtte er højdejusterbar i 2 positioner. Stolebenene og fodstøtten er fremstillet af massivt bøgetræ og giver begge stoleversioner den nødvendige stabilitet. Med sin formskønne Design er barnestolen et ægte blikfang og harmonerer med produkterne fra serien roba Style .Barnestolen er udviklet i henhold til den gældende standard DIN EN 14988:2017 i Tyskland. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og certificeret.

Produktdetaljer:
  • Farve: grå
  • stoleben: massiv bøg
  • spisebord og sæde: plast
  • sædehynde: kan aftørres med sæbevand
  • høj stol: højde x bredde x dybde: 83,5 x 57 x 57 cm
  • sædehøjde: 56,5 cm
  • høj stol: højde x bredde x dybde: 58,5 x 57 x 57 x 57 cm
  • sædehøjde 28,5cm
  • Højde på fodstøtten: 39 og 41 cm
  • Kan belastes med op til ca. 15 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba 2in1 højstol Style Up Wood
roba 2in1 højstol Style Up Wood
Vejl. pris¹ 1.132 kr
785 kr