reima Vinterjakke Petteri flame red

reima Vinterjakke Petteri flame red


Størrelsesguide

599 kr
Pris
547 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
52 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A217127

reima Vinterjakke Petteri flame red


Funktionalitet, sikkerhed og innovation. Reima fra Finland byder altid på unike farvenuancer og enestående design.


Vand- og vintæt Reimatec®-vinterjakke til børn og teenager, som altid holder på varmen. Det glatte polyesterfor byder på den bedste komfort. Jakken er udstyret med en aftagelig hætte. Endvidere sørger de to lynlåslommer for masser af opbevaringsplads til småting. Den fine jakke byder på masser af praktisk detaljer, herunder en lynlås samt reflekser.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

reima Vinterjakke Petteri flame red
reima Vinterjakke Petteri flame red
599 kr
547 kr