reima Regnjakke Vesi blå
Størrelsesguide

329 kr
Pris
315 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A204522

reima Regnjakke Vesi blå


Funktionalitet, sikkerhed og innovation. Reima fra Finland byder altid på unike farvenuancer og enestående design.


Klassisk regnjakke fra Reima i fantastiske farver og flotte striber. Regnjakken er vandtæt og den aftagelige hætte sørger for at hovedet er beskyttet mod regnen. Den aftagelige hætte er fastgjordt med trykknapper, som gør jakken sikker - specielt ved udendørs leg. Derudover har jakken praktiske reflekser. Regnjakken er fremstillet af økotex-materiale, som ikke indeholder PVC. Dette materiale er også behageligt blødt ved kølige temperaturer og kan derfor også bruges om vinteren. Jakken kan takket være det smarte Play Layers® trykknap-system opgraderes med yderligere Reima produkter. Så kan regnen gerne komme.

Produktdetaljer:
  • Ydermateriale: 100% polyester
  • Overfladebehandling 100% polyurethan
  • Vaskbar op til 40°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

reima Regnjakke Vesi blå
329 kr
315 kr
Top mærker