REIMA Jakke til drenge Pinkish navy

REIMA Jakke til drenge Pinkish navy


Størrelsesguide

Pris
419 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A166605

REIMA Jakke til drenge Pinkish navy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lad os gå udenfor!

Reima står for funktionalitet, sikkerhed, pålidelighed og innovation og er baseret på de mest ærlige og strenge testere i verden: børnene selv! De farverige outfits fra det finske mærke byder på masser af sjov.Uanset om det er i sol, regn eller sne, i mudderet, Sand kassen eller i de største vandpytter - med disse outfits leger børnene altid ubekymret og muntert!


Smuk jakke til foråret.
produktdetaljer:
- 100% polyester
- kan vaskes op til 40°C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

REIMA Jakke til drenge Pinkish navy
REIMA Jakke til drenge Pinkish navy
419 kr