reer Tandring massagefunktion, stjerne
Vejl. pris¹
67 kr
Pris
64 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343218

EAN: 4013283792223

reer Tandring massagefunktion, stjerne
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343218.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Børneperioden er ikke let for dit barn og derfor heller ikke let for dig. Så snart de første tænder kommer frem, forårsager hævet, trykkende tandkød ubehagelige smerter hos din lille pige. Med bideringe (2 stk.) fra reer kan dit barn lindre trykket med blid massage. På den måde kan du hjælpe dit barn med at komme så godt igennem denne tid som muligt.

Beroligende smertelindring
Smertefuldt tandkød kan masseres lindrende ved at tygge forsigtigt. I stedet for at tygge på dine egne små fingre kan du tilbyde dit barn det ideelle værktøj til smertelindring med en massage-bidering. Med sine forskellige strukturer giver den en beroligende massageeffekt og en varieret bidende fornemmelse.

Ideel til babyer og småbørn
Den stjerneformede Design med et stort hul i midten kombinerer 3 fordele:
 • Smalle stænger gør det nemt for selv de mindste børn at gribe og holde den, selv med én hånd
 • Bredtrækkende bidelementer giver smertelindring op til de bageste kindtænder
 • Den centrale fordybning sikrer en behagelig og sikker fastgørelse af suttekæden - så bidringen altid er inden for rækkevidde og ikke kan blive væk
Kvalitet - sikker og uskadelig
For at give babyer og småbørn maksimal beskyttelse lægger reer særlig vægt på at bruge materialer af høj kvalitet. Bideringerne indeholder også kun materialer uden skadelige stoffer og blødgørere - lugtfri og fri for BPA og PVC. Den spyt- og bidebestandige silikonebidestok er lavet i ét stykke for at forhindre, at små stykker løsner sig og bliver slugt.

Fremmer den fine motorik
Den bevægelige, lette form gør det særligt nemt for dit barn at gribe fat i bidet. Dette træner finmotorikken og griberefleksen. De forskellige massageelementer stimulerer barnets følesans. De forskellige farveelementer opmuntrer dit barns nysgerrighed til at lege med bidetøjet.

Nem rengøring
Efter brug kan suttekluden rengøres hurtigt og nemt under rindende varmt vand. For ekstra hygiejnisk brug kan suttekluden derefter koges eller dampsteriliseres i fordamperen.

Produktoplysninger
 • Store massageflader, lindrer op til kindtænderne
 • Forskellige overfladestrukturer fremmer følesansen
 • Lindre tryk
 • Sund og skånsom til at hjælpe med at få tænder
 • Kan nemt fastgøres til løkken på attrapebåndet
 • Let at gribe og holde
 • PVC, BPA-fri
 • Kan steriliseres ved hjælp af damp
 • Materiale: silikone
 • Leveringsomfang: 2 x bidering i stjerneform

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Tandring massagefunktion, stjerne
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Tandring massagefunktion, stjerne
reer Tandring massagefunktion, stjerne
Vejl. pris¹ 67 kr
64 kr