reer Silikone Eat'n Tidy Bib, pink
Bæredygtig
Variant:
  • reer Eat'n Tidy silikonelapper, blå
  • reer Silikone Eat'n Tidy Bib, pink

Pris
75 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342910

EAN: 4013283250440

reer Silikone Eat'n Tidy Bib, pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342910_A342909.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Så snart den lille stopper med at amme og sætter sig i den høje stol, skal maden inspiceres omhyggeligt, før den finder vej til munden. Det kan hurtigt føre til snavset og vådt tøj. Eat'n Tidy-silikonehagesmækkene beskytter pålideligt både tøj og omgivelser mod grimme pletter og krummer - fra grød, frugt, kager og farverige juicer.

Maksimal beskyttelse
Silikonelappens gennemtænkte form med sin fangbakke beskytter dit barns tøj mod tilsmudsning over et stort område. Mens hagesmækken dækker næsten hele overkroppen på grund af sin store størrelse, opsamler drypbakken pålideligt mad og drikkevarer. Det beskytter også bukser, bord og gulv mod snavs. Den vandtætte overflade sikrer også, at tøjet ikke bliver gennemblødt, og at din lille skat fortsat har det godt.

Høj bærekomfort
Halsomkredsen kan tilpasses individuelt til dit barn ved hjælp af knapstriben. Læskærmen kan justeres i 4 trin mellem 25 og 30 cm. Dette giver en god pasform fra en alder af ca. 3 måneder. De afrundede kanter forhindrer altid, at der skæres i halsen. Den lave vægt og det bløde materiale sikrer også, at dit kæledyrs nakke ikke belastes eller irriteres, og giver en høj grad af komfort.

Sikker og uskadelig
Maden falder ned i hagesmækken, og din lille skat putter den i munden igen? Bare rolig, hagesmækken er antibakteriel og fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og phthalater. Den fødevaresikre, smags- og lugtfri silikone kan komme i kontakt med fødevarer uden sundhedsmæssige problemer og uden at påvirke fødevarens naturlige aroma.

Robust og nem at rengøre
Den non-stick-belægning gør rengøringen meget nem. I modsætning til stofslidbånd, som altid skal rengøres direkte i vaskemaskinen og ofte bliver misfarvet permanent, kan silikone-sidebånd nemt rengøres for rester under rindende vand. I tilfælde af genstridigt snavs kan hagesmækken rengøres i opvaskemaskinen, uden at materialet bliver plettet.

Produktdetaljer:
  • Farve: pink
  • Ideel pasform forhindrer tilsmudsning
  • Praktisk, formstabil opsamlingsbakke opfanger madrester
  • Vokser med barnet, kan justeres i 4 forskellige størrelser (omkreds 25 - 30 cm)
  • Behagelig at have på, særlig behagelig, blød silikone
  • Let at rengøre, tåler opvaskemaskine
  • Slidstærkt, robust materiale, vandafvisende
  • Let og pladsbesparende at opbevare

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Plastfri

Plast er den almindelig brugte betegnelse for plastik. Plast fremstilles ofte på basis af petroleum. Det kritiske punkt her er, at disse petroleumsbaserede stoffer af plastik er svære at nedbryde helt. I stedet nedbrydes de til små stykker over tid. Disse stykker er også kendt som mikroplast, som forårsager forurening af havene og miljøet. Plastfrie produkter bruger ikke petroleumsbaserede råvarer og fører dermed mindre mikroplast i kredsløbet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Silikone Eat'n Tidy Bib, pink
4
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Silikone Eat'n Tidy Bib, pink
reer Silikone Eat'n Tidy Bib, pink
75 kr