» Dine Søndags-kuponer «
» Dine Søndags-kuponer «
Kun i dag:
Spar op til 400 kr.
00
h
00
min
00
sek
Se kuponernei
REER Sengegitter Sleep'n Keep 50x100 cm

REER Sengegitter Sleep'n Keep 50x100 cm


275 kr
Pris
268 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A124249

REER Sengegitter Sleep'n Keep 50x100 cm
Småbørn og voksne bevæger sig under søvn og ændrer ofte deres liggestilling i drømmefasen. Dette aktiverer ubevidst musklerne og registrerer miljøet, så man undgår at falde ud af sengen. Men da denne instinktive mekanisme først skal læres, virker den ikke perfekt hos små børn. Sengegitteret giver en sikker beskyttelse mod at falde ud af sengen.

Med en højde på 50 cm giver Sleep'n Keep-gitteret endnu mere sikkerhed, når du sover. Takket være XL-højden er den også velegnet til høje madrasser op til en tykkelse på 30 cm. På grund af de ekstra brede og robuste fødder giver sengegitteret et sikkert greb på lamellrammen uden at glide.

Gitteret kan fastgøres til sengen på tre forskellige måder for at forhindre, at den glider eller vælter. Et fast skrue på gitterfødderne er muligt. Hvis en hurtigere samling er foretrukket, kan den fastgøres til de enkelte lameller med den medfølgende kardborre eller fastgøres ved hjælp af den medfølgende strop med lamellrammen.

Senggitteret er kompakt og pladsbesparende, kan demonteres i individuelle små stænger. Takket være det praktiske plug-in system er hurtig og nem montering og demontering mulig i få trin.

Det bløde materiale af betrækket sikrer ikke blot sikkerhed, men giver også sikkerhed. Betrækket består af PVC og phthalatfri plast. Det er aftageligt og vaskbart.

Dit barn bør også være i stand til at sove sikkert i andre senge. Hvad enten om det er ved bedsteforældre eller på rejser, giver sengeskinnen mere sikkerhed og beskyttelse, når du sover. På grund af den praktiske nylonpose er sengegitteret nemt at transportere og kan gemmes væk.

Børns krop tyngdepunkt er meget højere end for voksne, hvilket betyder at børn nemmere lider af hovedskader, selv når de falder fra lave højder. Især hos nyfødte kan dette føre til alvorlige traumatiske hjerneskader. Fald fra sengen kan forhindres ved hjælp af et sengegitter. Disse letter også overgangen fra barneseng til den større ungdoms seng.

Produktdetaljer
• Give den lille en stor beskyttelse mens du sover
• Egnet til børn fra 18 måneder til 5 år
• Ekstra høj - 50 cm
• Nem installation takket være plug-in-systemet
• Ingen skrue på sengen er nødvendigt
• Ekstra brede fødder
• Ingen glid takket være tre fastgørelsesmuligheder (rem, kardborrebånd, skruetilslutning)
• Lille og handy sammenklappelig, ideel til hjemmet og på farten
• Med praktisk taske til nem opbevaring og transport• Materiale: Metalramme, plastikdæksel - blød, vaskbar
• Farve: Cappuccino / Sand
• Mål: 100,0 cm x 50,0 cm (B x H)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - REER Sengegitter Sleep'n Keep 50x100 cm
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

REER Sengegitter Sleep'n Keep 50x100 cm
275 kr
268 kr
Top mærker