Ekstra søndagskuponer! ☼
Ekstra søndagskuponer! ☼
Kun i dag:
spar op til 500 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Se kuponernei

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

REER Sengegitter Sleep´n Keep XL 50x150 cm
p.t. udsolgt

REER Sengegitter Sleep´n Keep XL 50x150 cm


Pris
305 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A124256

REER Sengegitter Sleep´n Keep XL 50x150 cm
Småbørn og voksne bevæger sig under søvn og ændrer ofte deres liggestilling i drømmefasen. Dette aktiverer ubevidst musklerne og registrerer miljøet, så man undgår at falde ud af sengen. Men da denne instinktive mekanisme først skal læres, virker den ikke perfekt hos små børn. Sengegitteret giver en sikker beskyttelse mod at falde ud af sengen.

Med en højde på 50 cm giver Sleep'n Keep-gitteret endnu mere sikkerhed, når du sover. Takket være XL-højden er den også velegnet til høje madrasser op til en tykkelse på 30 cm. På grund af de ekstra brede og robuste fødder giver sengegitteret et sikkert greb på lamellrammen uden at glide.

Gitteret kan fastgøres til sengen på tre forskellige måder for at forhindre, at den glider eller vælter. Et fast skrue på gitterfødderne er muligt. Hvis en hurtigere samling er foretrukket, kan den fastgøres til de enkelte lameller med den medfølgende kardborre eller fastgøres ved hjælp af den medfølgende strop med lamellrammen.

Senggitteret er kompakt og pladsbesparende, kan demonteres i individuelle små stænger. Takket være det praktiske plug-in system er hurtig og nem montering og demontering mulig i få trin.

Det bløde materiale af betrækket sikrer ikke blot sikkerhed, men giver også sikkerhed. Betrækket består af PVC og phthalatfri plast. Den er aftagelig og vaskbar.

Dit barn bør også være i stand til at sove sikkert i andre senge. Hvad enten om det er ved bedsteforældre eller på rejser, giver sengeskinnen mere sikkerhed og beskyttelse, når du sover. På grund af den praktiske nylonpose er sengegitteret nemt at transportere og kan gemmes væk.

Børns krop tyngdepunkt er meget højere end for voksne, hvilket betyder at børn nemmere lider af hovedskader, selv når de falder fra lave højder. Især hos nyfødte kan dette føre til alvorlige traumatiske hjerneskader. Fald fra sengen kan forhindres ved hjælp af et sengegitter. Disse letter også overgangen fra barneseng til den større ungdoms seng.

Produktdetaljer
• giver de små en god beskyttelse mens de sover
• Egnet til børn fra 18 måneder og op til 5 år
• ekstra høj: 50 cm
• Til madrasser fra 13 til 30 cm
• Lille og handy sammenklappelig, ideel til hjemmet og på farten
• nem montering takket være plug-in-systemet
• ingen skrue i sengen nødvendig
• Selesystem til fastgørelse på kantløse senge
• ingen glide takket være tre fastgørelsesmuligheder (rem, kardborrebånd, skruetilslutning)
• Med praktisk taske til nem opbevaring og transport
• blød materiale
• Materiale: Metal, kunststof
• Betrækket er aftageligt og vaskbart
• Mål: Brede 150 cm x Højde 50 cm
• fod: Længde 37 cm; bredde 16 cm
• Farve: Cappuccino/Sand

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - REER Sengegitter Sleep´n Keep XL 50x150 cm
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

Top mærker