10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
REER Selvklæbende Anti-Slip Tape 5m (80135)
Pris
69 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A063243

EAN: 4013283801352

REER Selvklæbende Anti-Slip Tape 5m (80135)
beskytter mod faldende og glidende ulykker

Falende og glidende ulykker er blandt de største ulykkesrisici for børn. Glatte overflader som fliser eller endda trapper, stiger eller ramper udgør store risici for at glide og falde, hvilket kan medføre farlige skader. Mange af disse farer kan nemt undgås.

Den hårde og slidstærke belægning forhindrer glidning på en glat overflade. Foretrukne anvendelsesområder til forebyggelse af glidende og faldende ulykker er f.eks. Trapper, skråninger, stiger og glatte gulve.
Klæber på mange underlag, som: Træ, parket, laminat, fliser, PVC, natursten.
• fremstillet af skridsikkert og slidstærkt materiale
• Universelt anvendelige
• Gode klæbeegenskaber og godt greb
• Nemme at klæbe på og fjerne uden at efterlade rester: Skær i længden med et saks og hold den rensede overflade takket være den selvklæbende underside.
• mulig montering på næsten alle overflader (ikke egnet til våde områder)


Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: REER Selvklæbende Anti-Slip Tape 5m (80135)
4
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

REER Selvklæbende Anti-Slip Tape 5m (80135)
REER Selvklæbende Anti-Slip Tape 5m (80135)
69 kr