15% på autostole i OUTLET 🚗
15% på autostole i OUTLET 🚗
Kopiér koden:
EBV14768
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
reer Neglesaks Premium Care Baby
-19%
Vejl. pris¹
171 kr
Pris
138 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
33 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343222

EAN: 4013283810118

reer Neglesaks Premium Care Baby
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343222.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Hvis dit barns negle er for lange, kan det let kradse sig og komme til skade. Derfor er det vigtigt at klippe neglene regelmæssigt. Dette kan dog hurtigt blive en udfordring, da babyer sjældent holder sig stille i lang tid, og forældre er meget bange for at gøre deres eget barn ondt. For at gøre din lille drengs neglepleje så sikker og behagelig som muligt, bør du vælge en saks, der er egnet til børn. Premium Care neglesaksen til babyer er specielt designet til små babynegle og sikrer dermed en sikker negleklipning.

Ekstra sikker
Da de fleste børn synes, at det er ubehageligt at klippe negle, trækker de små ofte refleksivt fingrene væk, mens de klipper negle. Dette kan let føre til skader på de følsomme neglebånd. Derfor er saksens spidser specielt afrundede. På denne måde kan du forebygge skader og sikre sikker negleklipning.

Til kontrolleret skæring
Jo kortere bladet er, jo bedre kontrol har du over skæret. Derfor er babysaksen designet med særligt korte blade. De let buede skæreflader tilpasser sig perfekt til neglens naturlige krumning og muliggør dermed en ubesværet og præcis afkortning af fingernegle og tånegle.

Komfortabel håndtering

Denne babysaks er designet til at passe til små babyhænder og -fødder og er lidt kortere end en normal saks. Det giver dig den bedst mulige kontrol over snittet. I modsætning til mange andre babysakse er håndtagshullerne store nok til at sikre en behagelig håndtering for voksne. De ergonomisk formede sakseøjne ligger optimalt i hånden og sikrer dermed et sikkert greb. Saksen er velegnet til både venstre- og højrehåndede.

Kvalitet - sikker og uskadelig
Der skal bruges en neglesaks af høj kvalitet lige fra starten, for med en sløv saks er neglepleje til små børn en tortur for dit barn og for dig. Derfor er Premium Care neglesaksen fremstillet af højkvalitets, forureningsfrit rustfrit stål af høj kvalitet fra Solingen. Det rustfrie stål sikrer den højeste skærekvalitet uden tab af skarphed - for hurtig og præcis afkortning af neglene. Saksene kan steriliseres og er allergivenlige.

Produktdetaljer:
  • Solingen kvalitetsprodukt
  • Kort længde for en sikker skærefornemmelse
  • Særdeles let at gribe om
  • Steriliserbar og antiallergisk
  • Afrundet og kort spids
  • Velegnet til venstre- og højrehåndede
  • Ufarlig
  • Samlet længde: 85 mm
  • Materiale: høj kvalitet tiger , rustfrit stål

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Neglesaks Premium Care Baby
5
35 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 32
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Neglesaks Premium Care Baby
reer Neglesaks Premium Care Baby
Vejl. pris¹ 171 kr
138 kr