Udflugtsrabat 🚗
Udflugtsrabat 🚗
10% kupon:
LAF12339
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen
reer Mælkepulver scoop
Pris
48 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342878

EAN: 4013283210123

reer Mælkepulver scoop
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Når dit barn er sulten, tæller hvert sekund. Det er her, at reer mælkepulverportioneren kommer til undsætning. Mælkepulverportioneren består af 3 dåser og et låg med en tragt og hjælper dig med at tilberede den rigtige mængde pulver i nøjagtige portioner. Så du er forberedt, når dit barn beder om mad.
reer mælkepulverportioneren er også løsningen til at have dit mælkepulver sikkert og umiddelbart ved hånden på en pladsbesparende måde.

Nem påfyldning
Krukkerne har en ekstra bred åbning, hvilket gør det nemt at fylde pulveret i krukken. Takket være den store åbning kan dåserne også bruges som snackbokse, når dit barn allerede er vokset ud af mælkealderen. F.eks. kan frugt, kiks og müsli transporteres sikkert, og du har altid en snack ved hånden, hvis dit barn bliver sulten undervejs.

Nem hældning af pulveret
Hvis din lille pige bliver sulten, skal det som regel gå hurtigt. Påfyldningstragtragten giver dig mulighed for at tilberede mælken særligt hurtigt. Du skal blot skrue låget på opbevaringsboksen, og pulveret kan fyldes i flasken. På denne måde undgår du besværlig og tidskrævende omhældning af pulveret med en ske. Desuden kan du være sikker på, at alt pulveret ender i flasken, og at du ikke går glip af halvdelen af det.

Kvalitet og sikkerhed
For at give babyer og småbørn maksimal beskyttelse kontrolleres reer -produkterne i henhold til strenge teststandarder. Artiklen gennemgår ikke kun interne tests, men også uafhængige institutter. reer mælkepulverportioneren blev testet i henhold til den gældende sikkerhedsstandard EN 14372 (artikler til babyer og småbørn - bestik og porcelæn). De bekræftede bl.a., at reer -produktet opbevarer pulveret på en smagløs måde og anvender fødevaresikker plast - naturligvis uden BPA og farlige blødgøringsmidler.

Produktdetaljer:
  • Til portionering af mælkepulver på farten og i hjemmet
  • Alle krukker kan forsegles individuelt og kan bruges hver for sig
  • Praktisk påfyldningstragt på låget til at hælde pulveret i flasken
  • Også velegnet til færdiglavet grød, tepulver osv.
  • Materiale: høj kvalitet tiger , fødevaresikker plast
  • Fri for BPA og farlige blødgøringsmidler
  • Overholder sikkerhedsstandarden EN 14372
Anvendelse:
  • Fyld dåserne med mælkepulver, kapacitet ca. 40 g pulver
  • Fyld mælkepulver i flasken med en tragt
  • Før første brug og efter hver brug skal du rengøre den med et mildt rengøringsmiddel i varmt vand eller i opvaskemaskinen i den øverste kurv. Kog eller rengør ikke i fordamperen.
Sikkerhedsanvisninger: Denne vare er ikke legetøj, og du må kun bruge varen til det formål, den er beregnet til. Må ikke opvarmes i mikrobølgeovnen. Må ikke anvendes, hvis der er tegn på defekter.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Mælkepulver scoop
5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Mælkepulver scoop
reer Mælkepulver scoop
48 kr