REER Listebeskytter
Pris
209 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A044004

REER Listebeskytter
Mærkevare fra Reer

Reer Listebeskytter - beskytter effektivt børns fingre
Lege skjul og gemme sig bag døren eller når man udforsker lejligheden - børnens fingre kommer hurtigt ind i det farlige dørgab. Hver 5. indlæggelsesmedicinsk behandling sker hos spædbørn på grund af smertefulde fingerskade. Den voksende Reer fingerbeskyttelse forhindrer en af de mest almindelige årsager til skade for børn indendørs og udendørs.

Mere sikkerhed.
Uanset om du er hjemme eller andet steds, beskytteler denne børns fingre med sin enkle men geniale form. Fleksible plastskinner tjener som effektiv fingerbeskyttelse til døre op til 5 centimeter bred. Til dette formål er de hver monteret i det indre og udvendige af en dør og forhindrer at fingrene kommer ind i dørgabet på hængselsiden af en dør. Dørens åbning er næppe begrænset, da den kan flyttes op til 110 grader efter monteringen. Visuelt passer Reer Listebeskytteren perfekt ind i ethvert levende miljø takket være dets gennemsigtige og meget diskrete design.


Så simpelt som ideen om Reer-listebeskytter er også dens montering. Uden boring og skruning er den selvklæbende Reer listebeskytter monteret på døren med blot nogle få enkle trin. Restefri aftagelig, egner sig til værelser og hoveddøre til skab og balkon døre samt vinduesbeskyttelse. Kan forlænges op til 180 cm. Per pakke får du i vores komplette sæt dørbeskyttelse til tre 60 cm moduler, som du kan bruge som fingerfaldsbeskyttelse til op til tre døre (med 60 cm sikkerhedshøjde).


• Beskytter børnenes fingre mod fingerskader i hængselsområdet af døre
• Høj fleksibilitet og nem håndtering
• Selvklæbende
• Monteringen er nem og uden skruer og boring
• Kan fjernes uden at beskadige døren { 20} • Højde: 120 cm - egnet til døre op til 5 cm brede
• Kan også anvendes til vinduer, skabe og balkondøre
• består af to dele til indvendige og udvendige døre
• lavet af meget fleksibel og robust udformet plast
• meget diskret gennem gennemsigtigt design

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Vores Topseller

REER Listebeskytter
209 kr
Top mærker