reer Isolationsflaske i rustfrit stål Colour Design 450 ml, bærrød

reer Isolationsflaske i rustfrit stål Colour Design 450 ml, bærrød


Variant:
  • reer Isolationsflaske i rustfrit stål Colour Design 450 ml, sort
  • reer Isolationsflaske i rustfrit stål Colour Design 450 ml, bærrød

Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343243

EAN: 4013283900147

reer Isolationsflaske i rustfrit stål Colour Design 450 ml, bærrød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvis din skat er sulten, skal det som regel gå hurtigt. Ud over mælkepulver og flasker har de især brug for én ting: vand med den ideelle temperatur. Med den isolerede flaske Colour Design har du den altid lige ved hånden. Uanset om du er ude og på farten med din baby, eller om det bliver endnu en lang nat: Den isolerede flaske holder vandet varmt i timevis og giver dig mulighed for at tilberede mad hurtigt og uden bekymringer.

For nem tilberedning af mad
Den isolerede flaske Colour Design består af en vakuumisoleret, dobbeltvægget flaske. Dette sikrer, at det fyldte varme vand holdes varmt i op til 12 timer. Takket være den dobbelte isolering bliver flasken aldrig varm, når den fyldes med varmt vand udefra, og den beskytter dermed mod forbrændinger.

Praktisk hjælper på farten
Selv når dit barn er vokset fra mælken, forbliver den isolerede flaske din trofaste følgesvend på udflugter. På kolde dage varmer den dig og din familie med en varm drik. På varme dage giver den en kølig forfriskning. Kold juice eller te forbliver kølig i op til 24 timer og mister ikke sin friskhed.

Drypfri
Med den isolerede flaske fra reer behøver du ikke at bekymre dig om fugt i din taske. Dette skyldes silikone-tætningsringen. Dette sikrer, at flaskeåbningen er helt forseglet, og at der ikke kan løbe væske ud. Den dobbeltvæggede vakuumisolering forhindrer også, at flasken sveder og de dermed forbundne kondensdråber.

Ideel drikkelyst
Det robuste indre og ydre kabinet er fremstillet af 18/8 rustfrit stål - et stål, der er kendt for sin høje grad af renhed. Det robuste materiale tåler kravene ved daglig brug og er særligt holdbart, rustfrit og ridsefast. Det fødevaresikre rustfrit stål beskytter indholdet mod ydre påvirkninger uden at overføre en metal lisk eftersmag til din drink. Vores isolerede flaske er derfor lugt- og smagløs og naturligvis fri for BPA, PVC og skadelige blødgøringsmidler.

Sofistikeret Design
Den isolerede flaske kombinerer en stor kapacitet med en slank, praktisk form og lav vægt - ideel til praktisk transport i håndtasker eller bleposer. Modern e farver i et mat look gør også drikkeflasken til den ideelle ledsager, når du er ude og på farten, og sikrer en behagelig følelse.

Nem håndtering
Den 5 cm brede drikkeåbning gør det nemt at fylde flasken. Takket være den ekstra store åbning kan selv friske grøntsager eller skåret frugt hældes i - til en frugtagtig sommerdrink. Efter brug sikrer åbningen også en ukompliceret rengøring - for lang, hygiejnisk ren brug.

For et rimeligt økologisk fodaftryk
Reer s vakuumkolbe bidrager til miljøbeskyttelse. Takket være deres robuste forarbejdning kan de bruges i mange år. De er det perfekte alternativ til engangsflasker, som ender direkte i skraldespanden efter brug. For at minimere emballageaffaldet sælges flaskerne uemballeret og er kun forsynet med produktmærker, som er fremstillet af 100 % genanvendeligt kraftpapir. For at beskytte vores jord og dermed også vores børns fremtid.

Produktoplysninger
  • Design : Bærrød
  • Ideel til tilberedning af babymad
  • Holder kogt vand varmt i op til 24 timer
  • Robust krop i rustfrit stål: hygiejnisk, smagsneutral og brudsikker
  • Med dobbeltvægget vakuumisolering
  • Fri for BPA, PVC og skadelige blødgøringsmidler
  • Nominelt påfyldningsvolumen: 450 ml
  • Materiale: rustfrit stål, plast

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Vores Topsellers

reer Isolationsflaske i rustfrit stål Colour Design 450 ml, bærrød
reer Isolationsflaske i rustfrit stål Colour Design 450 ml, bærrød
141 kr