reer Hårplejesæt Baby Care
Pris
48 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343227

EAN: 4013283810705

reer Hårplejesæt Baby Care
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343227.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisninger

Uanset om det er englekrøller eller sarte babyhår - de første babyhår samt hovedbunden hos nyfødte er særligt følsomme og kræver særlig skånsom pleje. Vores Baby Care hårplejesæt, der består af en børste og en kam, giver dig mulighed for at pleje dit barns hovedbund og hår blidt men grundigt.

Altid velfriseret
Baby Care Hårplejesættet er den ideelle kombination til nem frisørbehandling for småbørn. Kammen bruges til at forme håret perfekt og fjerne løse hår på samme tid. Børsten er lavet af antistatisk gedehår og tæmmer fint, flyvende hår.

Fjerner forsigtigt vuggehætte
Vuggehætte er ikke noget usædvanligt og udgør ingen fare for dit barn. Det skal dog fjernes regelmæssigt, da det kan være en grobund for mikroorganismer. Kløende vuggehue kan også få dit barn til at skade sin følsomme hovedbund ved at klø sig mere. Med de ekstra blide tænder kan skælen kæmmes særligt skånsomt ud uden at irritere den i forvejen irriterede hovedbund yderligere.

Plejer den følsomme hovedbund
Den bløde børste af naturhår er ideel til at massere den følsomme hovedbund på en blid og afslappende måde. Den kan også bruges under vand eller i badet. De naturlige hårbørster er fri for skadelige stoffer. Regelmæssig børstning forhindrer dannelsen af vuggehatte og stimulerer cirkulationen.

Praktisk og velegnet til børn
Både kam og børste sikrer en god håndtering. Det ergonomisk formede håndtag ligger behageligt i hånden, og skridsikre indsatser giver et sikkert greb til din babys daglige hårpleje. Hårplejesættet sikrer sikker brug takket være de afrundede kanter.

Produktdetaljer:
  • Optimal til skånsom pleje af fint babyhår
  • Hårbørste med bløde naturlige børster
  • Skridsikkert håndtag for et sikkert greb
  • Skurvkam med bløde tænder
  • Ufarlig
  • Materiale: plast / gedehår
  • Leveringsomfang: 1 x naturhårsbørste 1 x skurvkam

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Hårplejesæt Baby Care
3
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Hårplejesæt Baby Care
reer Hårplejesæt Baby Care
48 kr