reer Babyovervågning IP BabyCam
Pris
633 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A249270

EAN: 4013283803004

reer Babyovervågning IP BabyCam
Den pålidelige forbindelse til dit barn
For forældre er deres børns sikkerhed og velvære af største betydning. Især når du har lagt de små i seng, vil du gerne sikre dig, at barnet har det godt hele tiden. Da du ikke kan sidde sammen med det sovende barn hele tiden og bekymre dig om dets helbred, er det vigtigt at sørge for pålidelig overvågning. Med IP BabyCam er du i permanent kontakt med dit barn via mobiltelefonen og er altid informeret om dets tilstand. På den måde har du altid et vågent øre i børneværelset uden at forstyrre de små børns vigtige søvn.

Sikker forbindelse takket være IP-teknologi
Takket være digital en transmission via IP-teknologi har du beskyttet adgang til dit BabyCam i hele verden. Alle data krypteres og overføres til din mobilenhed. Takket være det unikke kamera-ID og din selvvalgte adgangskode er dine data sikkert beskyttet mod tredjepart. Takket være IP-teknologien er der ingen grænser for babyalarmen, og du har en interferensfri transmission, uanset hvor din mobilenhed har modtagelse.

Enkel idriftsættelse takket være den gratis app
Hvis du vil bruge din mobilenhed som forældreenhed til IP BabyCam, skal du først downloade den gratis app fra App Store eller GooglePlay aden , afhængigt af dit styresystem. Efter et par sekunder Click er IPCam og din enhed forbundet, og transmissionen kan begynde. Du kan også parre flere kameraer med din Smartphone . Kameraet kan sende dataene til flere mobile enheder. Bedsteforældre kan f.eks. også se deres lille skat sove fredeligt.Appen kan bruges på både Smartphone s og tablets.

Lav stråling takket være aktivering ved bevægelse og støj
Så snart appen er aktiveret på mobiltelefonen, og IPCam er tændt, kan transmissionen begynde. Herefter er transmissionen dog ikke kontinuerlig. Så længe kameraet ikke registrerer nogen aktivitet, skifter IPCam til standbytilstand og reducerer dermed strålingen. Så snart dit barn bevæger sig, eller kameraet opfanger lyde, tændes det automatisk og sender billeder til din Smartphone . Du vil blive informeret om dette via en push-besked på din mobiltelefon. Du kan individuelt indstille det støjniveau, ved hvilket kameraet skal begynde at sende.

Krystalklart billede og videooptagelse takket være HD-opløsning
IP BabyCam har et HD-kamera med høj opløsning og sikrer dermed en krystalklar billed- og videotransmission. Du kan også optage de overførte billeder og afspille dem på din mobiltelefon når som helst. Hvis du vil se nærmere på din lille pige, kan du bruge 4x Digital zoom (kan styres via appen) til at forstørre billedudsnittet og se endnu flere detaljer.

Beroliger blidt takket være tovejs audio intercom-funktionen
Ofte er den velkendte lyd af forældrenes stemme med til at berolige barnet. Takket være den indbyggede højttaler på IP BabyCam kan du tale direkte til dit barn via appen. Det giver dig mulighed for at berolige dit barn fra stuen eller for at have en beroligende effekt på vej til børneværelset.

Den lille skat er altid synlig, selv i det mørke børneværelse, takket være den automatiske nattesynsfunktion.
IP BabyCam har infrarød teknologi, som gør det muligt for dig at se dit barn i meget god kvalitet, selv i et mørkt børneværelse. På denne måde kan du se nøjagtigt, om din lille skat virkelig sover eller ligger vågen i sengen. Skiftet mellem dag- og nattesyn sker automatisk.

Præcis positionering for perfekte billeddetaljer takket være det praktiske kugleled og vægmonteringDetfleksible kugleled på cam'et med panorering og tilt-funktion giver IP BabyCam en synsvinkel på 110°. Takket være denne panoramaudsigt kan du se store områder, og du har altid et perfekt udsyn til din lille skat. Takket være stativet med vægmontering kan IPCam nemt placeres på væggen, loftet eller bordet.

Produktdetaljer:
  • Digitale transmission - IP-teknologi
  • Ubegrænset rækkevidde
  • Direkte overførsel til din mobilenhed
  • Nem og hurtig installation via app (appen er gratis i AppStore eller GooglePlay)
  • Kompatibel med Smartphone s og tablet
  • Intelligent, justerbar bevægelses- og støjdetektion
  • HD-kamera med høj opløsning til krystalklart billede og videooverførsel
  • Automatisk nattesynsfunktion
  • Tovejs audio intercom
  • 4x Digital zoom via app
  • Optagelse af billeder og video
Tekniske detaljer:
  • Materiale: plast
Inkluderet i leveringen:
  • 1 x IP BabyCam
  • 1 x USB-strømforsyningsenhed
  • 1 x USB-opladerkabel
  • 1 x Adapter til vægmontering inkl. vægbeslag

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Babyovervågning IP BabyCam
4
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Babyovervågning IP BabyCam
reer Babyovervågning IP BabyCam
633 kr