Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
RECARO regnsalg til babyautostolr
Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311292

EAN: 8050038142403

RECARO regnsalg til babyautostolr
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Nogle ting kan du kontrollere, andre kan du ikke. Men du kan være forberedt på alt - ligesom vi er med vores produktdesign.

Vores regntæppe til spædbørn tilbyder perfekt beskyttelse til din nyfødte i dårligt vejr. Takket være det vaskbare, gennemsigtige materiale kan du altid holde øje med din baby - og din baby på dig.

Elastikbåndet gør det særligt nemt at fastgøre dækslet til spædbarnsbæreren. Samtidig giver frontåbningen optimal ventilation og bedre adgang til din baby. Dækslet er ikke forbundet med bærehåndtaget, så det kan stadig justeres til en af ??de tre tilgængelige positioner.

Produktdetaljer:
  • Let at fastgøre og fjerne på grund af det elastiske bånd
  • Gennemsigtigt materiale til konstant visuel kontakt
  • Åbning (foran) for bedre adgang til babyen
  • Beskyttelse mod vind og vejr
  • Vaskbar
Kompatibel med:
  • Avan
  • Guard ia
  • Privia Evo
Inkluderet i levering:
  • Regntæppe
Babybilsædet er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO regnsalg til babyautostolr
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RECARO regnsalg til babyautostolr
RECARO regnsalg til babyautostolr
164 kr