Recaro, Klapvogn Easylife Graphite, Sort Stel

Recaro, Klapvogn Easylife Graphite, Sort Stel

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 500 kr!
1.799 kr
1.599 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 200 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A227293

Recaro, Klapvogn Easylife Graphite, Sort Stel
Handy, let og innovativ
En perfekt ledsager til det daglige familieliv. RECARO Easylife forbinder fleksibiliteten af en buggy med komforten af en barnevogn. De otte fuld affjedrede letvægtshjul, kan takket være den praktiske én hånd foldemekanisme foldes så kompakt at den passer i selv det mindste bagagerum.
Buggy fra 6 Måneder til ca. 15 kg.

Let
 • Med kun 5,7 kg. en af de letteste i sin klasse
 • Mål sammen klappet: ca. 49 x 58 x 26 cm
 • Opstillet: 90 x 110 x 49 cm
Praktisk
 • Intuitiv én hånds foldemekanisme
 • Kontinuerlig skub håndtag og låsbare drejelige hjul til let manøvrering med en hånd
 • Fritstående når den er foldet sammen
 • Trinløs justerbar ryglæn
Komfortabel
 • Push-Push-Brake: Mulighed for at aktivere og løsne bremsen selv med åbne sko.
 • Otte store, letløbende hjul til bedste kørekomfort, selv på ujævnt terræn
 • Fuldt affjedrede hjul
 • Mesh stof til optimal ventilation

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.
Recaro, Klapvogn Easylife Graphite, Sort Stel
1.799 kr
1.599 kr