RECARO Indsats til nyfødte Prime Silent Grey til Kio

RECARO Indsats til nyfødte Prime Silent Grey til Kio


Variant:
  • RECARO Indsats til nyfødte Select Night Black til Kio
  • RECARO Indsats til nyfødte Prime Silent Grey til Kio

Vejl. pris¹
490,97 kr
Pris
466 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311309

EAN: 8050038142526

RECARO Indsats til nyfødte Prime Silent Grey til Kio
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sikkerhed fra fødslen
Med Kio nyfødteindsatsen kan Kio Re board bruges fra fødslen. Den bløde indsats reducerer barnestolens størrelse og giver dermed sikkerhed og komfort, selv for de helt små børn. Boosterstolen garanterer en flad og behagelig liggeposition for dit barn.

Dit barns beskyttelse øges også af sidevingerne, som reducerer afstanden til sædet. Hovedstøtten kan indstilles i to positioner for at stabilisere det lille hoved perfekt. Polstringen og netindsatserne giver maksimal komfort. Betrækkene kan vaskes ved 30 °C.

Produktdetaljer:
  • Kan bruges fra fødslen
  • Blød indsats
  • Mere beskyttelse af barnet
  • Polstrede og mesh-indlæg giver maksimal komfort
  • Hurtig og nem at montere
  • Kan vaskes i maskine ved 30 °C
Kompatibel med:
  • Kio
Leveringsomfang:
  • Indsats til nyfødte

Barnestolen er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Vores Topsellers

RECARO Indsats til nyfødte Prime Silent Grey til Kio
RECARO Indsats til nyfødte Prime Silent Grey til Kio
Vejl. pris¹ 490,97 kr
466 kr