RECARO Fodmuffe til bæreseler til spædbørn Select Night Black

RECARO Fodmuffe til bæreseler til spædbørn Select Night Black


Variant:
 • RECARO Fodmuffe til bæreseler til spædbørn Select Night Black
 • RECARO Fodmuffe til bæreseler Prime Silent Grey

Vejl. pris¹
446,33 kr
Pris
441 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311305

EAN: 8050038142441

RECARO Fodmuffe til bæreseler til spædbørn Select Night Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Nogle behov varierer fra person til person, andre gør ikke: Alle fortjener at være godt beskyttet mod vind og vejr. Og fodmuffen til autostolene RECARO er den bedste til at holde dit barn varmt.

Det vindtætte og vandafvisende materiale beskytter dine børn mod dårligt vejr - mens det bløde for holder dem varme og behagelige. De perfekt placerede seleguider gør det nemt at fastgøre den til spædbørnehjemmet med både 5-punkts- og 3-punktssele-systemer.

Produktdetaljer:
 • Vindtæt og vandafvisende materiale
 • Behageligt blødt materiale
 • Lynlås hele vejen rundt
 • Med selepladser til 3- eller 5-punkts selesystemer
 • Kan vaskes ved 30 °C (skånsom cyklus)
Kompatibel med:
 • Alle RECARO bæreseler til spædbørn
 • Talrige autostole af andre mærker
Tekniske data:
 • Materiale: 100 % polyester
 • Mål (længde x bredde x højde): 40 x 31 x 10 cm
Inkluderet i leveringen:
 • Fodmuffe

Barnestolen er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO Fodmuffe til bæreseler til spædbørn Select Night Black
4
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RECARO Fodmuffe til bæreseler til spædbørn Select Night Black
RECARO Fodmuffe til bæreseler til spædbørn Select Night Black
Vejl. pris¹ 446,33 kr
441 kr