RECARO Fodmuffe Prime Silent Grey

Vejl. pris¹
654,65 kr
Pris
639 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311335

EAN: 8050038143509

RECARO Fodmuffe Prime Silent Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det vil måske overraske dig at vide, at intet nogensinde overrasker os - især ikke kulden!
Barnevognsfodmuffen holder dit barn varmt, så det altid kan nyde en behagelig tur. Dit barn sidder i det dejligt nuttede, bløde fleecemateriale og er beskyttet mod fugt og vådhed af fodmuffens vandtætte ydermateriale. Materialet i fodområdet indeni er smudsafvisende og kan nemt rengøres ved at tørre af, så alle bekymringer om beskidte sko er hurtigt glemt.

Stroppeguiderne gør det nemt at fastgøre den, og lynlåsen på forsiden hjælper dig med at pakke dit barn forsigtigt ind. Fodmuffen er nem at rengøre og kan vaskes i maskine, så den altid er klar til den næste udflugt.

Produktdetaljer:
  • Vindtæt og vandafvisende materiale
  • Behageligt blødt materiale
  • Lynlås hele vejen rundt
  • Med bæltepladser til 3- eller 5-punkts bæltesystemer
  • Kan vaskes ved 30 °C (skånsom cyklus)
Kompatibel med:
  • Alle RECARO barnevogne og klapvogne
  • Mange barnevogne og klapvogne af andre mærker
Tekniske data:
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål (længde x bredde x højde): 46 x 45 x 15 cm
Inkluderet i leveringen:
  • Fodmuffe

Barnevognen er ikke inkluderet i leveringen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
109 kr
Pris
171 kr
Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO Fodmuffe Prime Silent Grey
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RECARO Fodmuffe Prime Silent Grey
RECARO Fodmuffe Prime Silent Grey
Vejl. pris¹ 654,65 kr
639 kr