❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
RECARO Børnesæde Tian Elite Select Sweet Curry
RECARO Børnesæde Tian Elite Select Sweet Curry
Variant:
 • RECARO Børnesæde Tian Elite Select Sweet Curry
 • RECARO Børnesæde Tian Elite Prime Mat Black
 • RECARO Barnestol Tian Elite Prime Pale Rose
 • RECARO Barnestol Tian Elite Prime Silent Grey
 • +4

Pris
2.223 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A311066

EAN: 8050038143745

RECARO Børnesæde Tian Elite Select Sweet Curry
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe 1/2/3, vægt: 9 til 36 kg, alder: fra ca. 9 måneder til 12 år

Alsidighed kræver ikke kompromiser, det betyder ekspertise i alt, hvad du gør. Tian Elite-børnesædet kombinerer ergonomisk Design , smarte funktioner og et sikkerhedskoncept, som kun RECARO kan tilbyde. Hvorfor nøjes med mindre, når en top Performance er inden for rækkevidde? Højttalere af høj kvalitet indbygget i nakkestøtten gør den til en af de mest underholdende barnestole, der findes. Smarte åbninger i den ydre skal og netindsatser i sædebetrækket giver luftcirkulation og bidrager til komfort på længere ture. Den universelle barnestol kan nemt og sikkert monteres eller fjernes i næsten alle biler ved hjælp af sikkerhedsselen.

Universel installation
Nemmere end nogensinde før: Barnestolen kan nemt og hurtigt installeres i bilen med sikkerhedsselen uden brug af Isofix . "Universal" betyder, at du kan koncentrere dig fuldt ud om rejsen, da barnestolen passer i stort set alle biler. Virkelig hjælpsom!

Et sæde, der vokser med barnet
Aldrig change et vinderhold: Vores Tian Elite kan bruges fra småbørn på ni måneder til 12-årige børn. Den højdejusterbare ryg- og nakkestøtte tilpasser sig dit barns størrelse og vokser automatisk med det.

Letvægt
Du behøver ikke at have meget vægt for at være stærk. Funktionel lethed er genialt. Med en vægt på kun 8,6 kg kan barnestolen hurtigt løftes ud og nemt bæres fra den ene bil til den anden.

Lydsystem
Den samme rejse for alle, men alligevel individualiseret. Højttalere indbygget i barnestolens hovedområde, en lydtilslutning og en lomme til lydenheden giver dine børn den bedste underholdning. De små kan læne sig tilbage og slappe af, mens deres hoved altid er beskyttet i nakkestøtten.

Luftcirkulation
Nogle gange er det de små detaljer, der gør en stor forskel. Vores luftcirkulationssystem gør det særligt behageligt at sidde på lange ture. Åbninger i den ydre skal og netindsatserne i sædebetrækket sikrer kontinuerlig luftcirkulation og frisk luft. Hemmeligheden bag en god rejse ligger i den køreglæde, som barnestolen sikrer med disse små detaljer.

Patenteret HERO-sele-system
Børn i gruppe 1 kan hurtigt og nemt spændes fast med det patenterede HERO-sele-system. En enhed bestående af skulderpuder, skulderremme og hovedstøtte forhindrer, at remmene vrider sig og glider.

Produktdetaljer:
 • Integrerede Seatfix-stik: Nem fastgørelse af barnestolen i bilen via integrerede Seatfix-stik.
 • Skum til autostole: Skummet tilpasser sig perfekt til barnets kropsform og giver maksimal komfort
 • Adaptivt ryglæn: Ryglænet følger konturerne af dit autostol
 • Hvilestilling: Sædevinklen kan indstilles til en afslappet, fladere siddestilling (størrelse 1/2/3)
 • Belagte bæltetunger: De belagte bæltetunger bliver ikke varme ved høje temperaturer, hvilket beskytter dit barns følsomme hud (størrelse 1)
 • Integreret seleopbevaring: Nem konvertering til gruppe 2/3 med integreret seleopbevaring uden at skulle fjerne selesystemet.
 • 5-punkts-sele: Med den intuitive, centrale selejustering med HERO-sele-systemet kan dit barn sikkert og nemt spændes fast i sædet (størrelse 1)
 • Markeret ledningsledning: Den rødt markerede ledningsledning gør det nemmere at foretage korrekt installation.
 • Udtrækkelig benstøtte: kan justeres til dit barns størrelse og giver optimal støtte
 • Advanced Side Protection (ASP): Sidevingebeskytterne absorberer energi i tilfælde af en sidekollision.
 • Smart Protection Vinger: Takket være det højdejusterbare ryglæn tilpasser skuldervingerne sig automatisk til det voksende barn takket være det højdejusterbare ryglæn
Tekniske data:
 • Monteringsmulighed i bilen: gruppe 1 med bilens 3-punktssele; gruppe 2/3 med Isofix og 3-punktssele eller kun med bilens 3-punktssele
 • Installation: Fremadvendt installation 9 til 36 kg
 • Mål (længde x bredde x højde): 50 x 44 x 56,5 - 80,5 cm
 • Sædeflade (længde x bredde): 31 - 37 x 30 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 51 - 75 x 33 cm
 • Produktvægt: 8,6 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Børnesæde
 • To sidekollisionsbeskyttere (aftagelige)
 • Hovedtelefonkabel
 • Brugsanvisning

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO Børnesæde Tian Elite Select Sweet Curry
4.8
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

RECARO Børnesæde Tian Elite Select Sweet Curry
RECARO Børnesæde Tian Elite Select Sweet Curry
2.223 kr