Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
RECARO Børnesæde Kio Prime Pale Rose
-32%
RECARO Børnesæde Kio Prime Pale Rose
Variant:
 • RECARO Børnesæde Kio Prime Mat Black
 • RECARO Børnesæde Kio Prime Pale Rose
 • RECARO Børnesæde Kio Select Sweet Curry
 • RECARO Autostol Kio Select Pacific Blue

Vejl. pris¹
2.291,45 kr
Pris
1.563 kr
Fri fragt
Du sparer
728,45 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310844

EAN: 8050038142069

RECARO Børnesæde Kio Prime Pale Rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-Size / størrelse: 61 til 105 cm kropshøjde, vægt: 0 til 18 kg, alder: fra 3 måneder til ca. 4 år

Der er mange måder, hvorpå du kan sikre en behagelig tur. Med Kio Re board er har du valgt det bedste. Smarte åbninger i den ydre skal og netindsatser i sædebetrækket gør det muligt for luften at cirkulere overalt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det smarte selespænde sikrer en sikker fastspænding, mens de integrerede beskyttere hurtigt og nemt kan foldes ud på dørsiden.

Hvis du vil opleve komforten i Re board ers hver dag, skal du bruge Avan/Kio Base.

Modular es System
Kio Re board eren kan fastgøres til Avan/Kio-basen med et enkelt klik. Tydelige indikatorer på basen viser, hvornår Re board eren er korrekt installeret. Avan/Kio Base (sælges separat) kan bruges sammen med Avan bæreselen fra fødslen.

i-Size
Bagudvendt transport i henhold til UN R129-sikkerhedsstandarderne, optimeret sidekollisionsbeskyttelse og den intuitive ISOFIX -installation giver maksimal sikkerhed på bagsædet. Bagudvendt transport er sikrest, men børn over 16 måneder og over 76 cm høje børn kan også transporteres fremadvendt.

Luftcirkulation
Nogle gange er det de små detaljer, der gør en stor forskel. Vores luftcirkulationssystem gør det særligt behageligt at sidde på lange ture. Åbninger i den ydre skal og netindsatser i sædebetrækket sikrer kontinuerlig luftcirkulation og frisk luft. Hemmeligheden bag en god rejse ligger i glæden ved turen, og det sikrer Re board er med disse små detaljer.

Advanced Side Protection (ASP)
Mere end bare den sædvanlige beskyttelse: Re board er har integrerede beskyttere, der hurtigt kan foldes ud på dørsiden. I tilfælde af en eventuel sidekollision reducerer energiabsorberne de kræfter, der kan påvirke barnet.

Smart selespænde
Sikkerhedsselen gør det nemt og sikkert at spænde sikkerhedsselen: Når spædbarnet løftes ud af Re board er, vippes bæltespændet fremad og forbliver i denne position. Det betyder, at barnet ikke sidder på bæltespændet, når det løftes ind i Re board er, og at forældrene kan fastgøre bæltesystemet sikkert, komfortabelt og hurtigt.

Justering af liggeposition med én hånd
Re board er har fem tilbagelænbare positioner, uanset om den er fremadvendt eller bagudvendt. Den tilbagelænede stilling er meget flad og giver den ultimative komfort. Og det bedste er? Du kan justere den ønskede position med kun én hånd.

Produktdetaljer:
 • 5-punktssele: Med den intuitive, centrale selejustering med HERO-sele kan dit barn sikkert og nemt spændes fast i sædet med den centrale selejustering med HERO-sele
 • Belagte seletunger: De belagte bæltetunger bliver ikke varme ved høje temperaturer, hvilket beskytter dit barns følsomme hud.
 • Patenteret HERO-sele-system: en enhed af skulderpuder, skulderremme og hovedstøtte forhindrer, at remmene vrider sig og glider, og gør det sikkert og nemt at spænde den fast
 • Memory -Skum i nakkestøtten: Skummet er behageligt for barnet og har en særlig stødabsorberende effekt.
 • Energiabsorberende skal: I tilfælde af en kollision ledes energien gennem skallen og absorberes der.
 • Skum til autostole: Skummet tilpasser sig perfekt til barnets kropsform og giver maksimal komfort
 • Intuitiv betjening: nemmere end nogensinde før: alle vigtige funktioner kan betjenes intuitivt og nemt
 • Ergonomisk Design : Flade sidepuder gør det lettere for forældre at placere deres barn ergonomisk i Re board er
 • Højdejusterbar nakkestøtte med integreret selestyring: Giver en nem, individuel tilpasning til det voksende barn og understøtter dermed en ergonomisk siddestilling
 • Med nyfødteindsatsen fra første dag: Den valgfrit tilgængelige nyfødteindsats gør det muligt at bruge Re board er fra fødslen og frem
Tekniske data:
 • Installation i bilen: Kun med sokkel station
 • Montering: Mod kørselsretningen 61 til 105 cm samt fremadvendt montering fra 16 måneder og opefter
 • Børnesædets mål (længde x bredde x højde): 46 x 44 x 65 cm
 • Sædeflade (længde x bredde): 30,5 x 30 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 42 - 51 x 31 cm
 • Produktvægt: 7,8 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Børnesæde Kio
 • Brugsanvisning
Opmærksomhed: Basen station og den nyfødte indsats er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO Børnesæde Kio Prime Pale Rose
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RECARO Børnesæde Kio Prime Pale Rose
RECARO Børnesæde Kio Prime Pale Rose
Vejl. pris¹ 2.291,45 kr
1.563 kr