Erstatningsforslag til udsolgte produkter

RECARO Barnestol Monza Nova Evo Seatfix Simply Grey
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
1.309,37 kr
Pris
1.309 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311089

EAN: 8050038144186

RECARO Barnestol Monza Nova Evo Seatfix Simply Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe 2/3, 15 til 36 kg, fra ca. 4 til 12 år gammel

Smukke ting kan tage pusten fra dig, geniale opfindelser kan gøre dig målløs. Den funktionelle enkelhed i Monza Nova Evo Seatfix-børnesædet gør det til den perfekte Allround er. Den er universel og kan nemt og hurtigt monteres i bilen uden Isofix ved hjælp af sikkerhedsselen. Den giver også maksimal komfort, da autostolskummet tilpasser sig perfekt til barnets kropsform.

Produktdetaljer:
 • Universel installation: Barnestolen kan nemt og hurtigt installeres i bilen med sikkerhedsselen uden brug af Isofix
 • Skum til autostole: Skummet tilpasser sig perfekt til barnets kropsform og giver maksimal komfort
 • Integrerede Seatfix-stik: Nem fastgørelse af barnestolen i bilen takket være de integrerede Seatfix-stik
 • Forstærkede armlæn: Armlænene giver optimal beskyttelse i hofteområdet og gør det muligt for større børn at sidde mere komfortabelt.
 • Markeret ledningsledning: Den rødt markerede ledningsledning gør det lettere at foretage korrekt installation
 • Luftcirkulation: Vores passive luftcirkulationssystem gør det særligt behageligt at sidde på lange ture
 • Højdejusterbar nakkestøtte: Nakkestøtten har 11 forskellige indstillinger for maksimal komfort for børn fra 3,5 til 12 år
 • Advanced Side Protection (ASP): Sidevingebeskytterne absorberer energi i tilfælde af en eventuel sidekollision.
Tekniske data:
 • Monteringsmulighed i bilen: Med Isofix og bilens 3-punktssele eller kun med bilens 3-punktssele
 • Installation: Fremadvendt installation 15 til 36 kg
 • Mål (længde x bredde x højde): 64 x 45 - 54 x 67 - 86 cm
 • Sædeflade (længde x bredde): 32 x 26 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 60 - 77 x 33 cm
 • Produktvægt: 6,1 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Børnesæde
 • Hovedtelefonkabel
 • Brugsanvisning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO Barnestol Monza Nova Evo Seatfix Simply Grey
5
23 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 22
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers