RECARO babyautostol Avan Select Teal Green
RECARO babyautostol Avan Select Teal Green
Variant:
 • RECARO babyautostol Avan Select Teal Green
 • RECARO babyautostol Avan Prime Mat Sort
 • RECARO babyautostol Avan Prime Silent Grey
 • RECARO Babystol Avan Prime Frozen Blå
 • +4

Pris
1.412 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A310681

EAN: 8050038141925

RECARO babyautostol Avan Select Teal Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-størrelse / størrelse: 40 til 83 cm kropshøjde, vægt: 0 til 13 kg, alder: fra fødslen til ca. 15 måneder

Avan-babybæreren er din perfekte rejsekammerat og sikrer, at du altid kommer sikkert frem til din destination - præcis hvad der virkelig betyder noget for dig og dine børn. Vi har designet vores babybærer til at overgå alle sikkerhedskrav. Men vi handler ikke kun om sikkerhed. Det handler også om genialt, teknisk design til dig og dit barn. Vores Avan fastgøres med bilens sikkerhedssele eller valgfri i-Size Base med et enkelt klik. Det ultimative inden for sikker og behagelig rejse for alle. Takket være Avan-babybæreren er hverdagens eventyr så meget sjovere. Med kun 4,1 kg er det særligt let at bære, og vi har designet en speciel adapter til fastgørelse til RECARO barnevogne og klapvogne - så du kan bevæge dig komfortabelt med din baby.

Modular es System
Avan-babyholderen fastgøres til Avan / Kio-basen (sælges separat) med kun et klik med tydeligt synlige indikatorer på basen for at vise den korrekte installation af babybæreren. For det voksende barn kan Avan / Kio Base kombineres med Kio Re-tavlen op til en alder af 4.

Luftcirkulation
Nogle gange er det de små detaljer, der gør en stor forskel. Vores luftcirkulationssystem gør det meget behageligt at sidde på lange rejser. Åbninger i den ydre skal og maskeindsatserne i sædebetræk sikrer kontinuerlig luftcirkulation og frisk luft. Hemmeligheden bag en god rejse ligger i den køreglæde, som spædbarnsselskabet sikrer med disse små detaljer.

Letvægt
Modstandsdygtighed kræver ikke tung vægt. Funktionel lethed er genial. Med kun 4,1 kg er Avan-babybæreren ideel til daglig brug: let nok til at blive båret hele dagen - fra huset til bilen og tilbage igen - uden at gå på kompromis med sikkerheden. Smart Design betyder at man udelader det overflødige og maksimerer det væsentlige.

Smart sikkerhedsspænde
Sele spænde gør det let og sikkert at bukke: Når babyen løftes ud af spædbarnet, bæltespænde vippes fremad og forbliver i denne position . Det betyder, at babyen ikke sidder på bæltespænde, når den placeres i bilsædet, og forældrene kan fastgøre bæltesystemet sikkert, komfortabelt og hurtigt.

Rejsesystem
Som fremtidens medskabere forfølger vi Vision en bedre verden med en ny form for mobilitet. Takket være den specielle adapter (sælges separat) kan du hurtigt og nemt fastgøre Avan-babyholderen til RECARO klapvogne og buggies (sælges separat). Dette skaber et praktisk rejsesystem til ture med din baby.

Ekstra stor solsejl
Den ekstra store solsejl med UPF 50 solbeskyttelse og det udfoldelige solskærmsbeskyttelse dit barns følsomme hud fra vind og UV-stråling. Dette garanterer tilpasning til alle årstider og alle vejrforhold, samtidig med at komforten bevares.

Produktoplysninger:
 • Energiabsorberende nyfødt indsats: ud over maksimal beskyttelse garanterer indsatsens energidæmpende sidematerialer en behagelig liggende position til din nyfødte baby
 • i-Size: Vendbar transport i henhold til UN R129 for maksimal sikkerhed
 • 3-punkts selesystem: Med den intuitive, centrale selejustering med HERO selesystem, dit barn kan sikkert og let spændes fast i sædet.
 • Autosædskum: Skummet tilpasser sig perfekt til barnets krop og giver maksimal komfort
 • Justerbart, ergonomisk bærehåndtag : Håndtaget tilbyder en optimal form til nem bæring og kan justeres til flere positioner
 • Belagte remtunger: De overtrukne remtunger opvarmes ikke ved høje temperaturer og beskytter din babys følsomme hud
 • Patenteret HERO selesystem: En enhed af skulderpuder, skulderstropper og nakkestøtte forhindrer stropperne i at vride og glide ng og sikrer en sikker og nem opspændingsproces
 • Intuitiv betjening: lettere end nogensinde før: alle vigtige funktioner kan betjenes intuitivt og let
 • Advanced Side Protection (ASP): Integreret side beskyttere absorberer energi i tilfælde af en sidekollision
 • Fleksibel håndtering: babyholderen kan fastgøres med et enkelt klik ved hjælp af sikkerhedsselen eller i-Size-bunden
 • Højdejusterbar nakkestøtte med integreret selevejledning: Tilbyder let, individuel tilpasning til det voksende barn og understøtter således en ergonomisk siddeposition
Tekniske data:
 • Installationsmulighed i bilen : køretøjets eget 3-punktsbælte (eller med fod)
 • Installation: bagudvendt
 • Mål babybilsæde (længde x bredde x højde): 66 x 44 x 59 cm
 • Sædeoverflade (længde x bredde): 23 x 23 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 37 - 48 x 21 cm
 • Produktvægt: 4, 1 kg
Inkluderet i levering:
 • Babystol
 • Solsejl
 • Instruktionsmanual
Basestationen og klapvognen er ikke inkluderet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO babyautostol Avan Select Teal Green
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

RECARO babyautostol Avan Select Teal Green
RECARO babyautostol Avan Select Teal Green
1.412 kr