RECARO Avan Select babyautostol Night Black
-22%
RECARO Avan Select babyautostol Night Black
Variant:

Vejl. pris¹
1.726,01 kr
Pris
1.348 kr
Fri fragt
Du sparer
378,01 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310680

EAN: 8050038141918

RECARO Avan Select babyautostol Night Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-størrelse / størrelse: 40 til 83 cm kropshøjde, vægt: 0 til 13 kg, alder: fra fødslen til ca. 15 måneder

Avan-babybæreren er din perfekte rejsekammerat og sikrer, at du altid kommer sikkert frem til din destination - nøjagtigt hvad der virkelig tæller for dig og dine børn. Vi har designet vores babybærer til at overgå alle sikkerhedskrav. Men vi handler ikke kun om sikkerhed. Det handler også om genialt, teknisk design til dig og dit barn. Vores Avan fastgøres med bilens sikkerhedssele eller valgfri i-Size Base med et enkelt klik. Det ultimative inden for sikker og behagelig rejse for alle. Takket være Avan-babybæreren er hverdagens eventyr så meget sjovere. Med kun 4,1 kg er det særligt let at bære, og vi har designet en speciel adapter til fastgørelse til RECARO barnevogne og klapvogne - så du kan bevæge dig komfortabelt med din baby.

Modular es System
Avan-babyholderen fastgøres til Avan / Kio-basen (sælges separat) med kun et klik med tydeligt synlige indikatorer på basen for at vise den korrekte installation af babybæreren. For det voksende barn kan Avan / Kio Base kombineres med Kio Re-kortet op til en alder af 4 år.

Luftcirkulation
Nogle gange er det de små detaljer, som gøre en stor forskel. Vores luftcirkulationssystem gør det meget behageligt at sidde på lange rejser. Åbninger i den ydre skal og netindsatser i sædebetræk sikrer kontinuerlig luftcirkulation og frisk luft. Hemmeligheden bag en god rejse ligger i den køreglæde, som spædbarnsselskabet sikrer med disse små detaljer.

Letvægt
Modstandsdygtighed kræver ikke tung vægt. Funktionel lethed er genial. Med kun 4,1 kg er Avan-babybæreren ideel til daglig brug: let nok til at blive båret hele dagen - fra huset til bilen og tilbage igen - uden at gå på kompromis med sikkerheden. Smart Design betyder at man udelader det overflødige og maksimerer det væsentlige.

Smart bæltespænde
Sele-spænde gør det nemt og sikkert at spænde: Når babyen løftes ud af spædbarnsbæreren, vippes selespændet fremad og forbliver i den position. Det betyder, at babyen ikke sidder på sele, når den placeres i bilsædet, og forældrene kan fastgøre selesystemet sikkert, komfortabelt og hurtigt.

Rejsesystem
Som fremtidens medskabere forfølger vi Vision en bedre verden med en ny form for mobilitet. Takket være den specielle adapter (sælges separat) kan du hurtigt og nemt fastgøre Avan-babyholderen til RECARO klapvogne og buggies (sælges separat). Dette skaber et praktisk rejsesystem til ture med din baby.

Ekstra stor solsejl
Den ekstra store solsejl med UPF 50 solbeskyttelse og det udfoldelige solskærmsbeskyttelse dit barns følsomme hud mod vind og UV-stråler. Dette garanterer tilpasning til alle årstider og vejrforhold, samtidig med at komforten opretholdes.

Produktdetaljer:
 • Energiabsorberende nyfødt indsats: ud over maksimal beskyttelse garanterer indsatsens energiabsorberende sidematerialer en behagelig liggestilling til dit nyfødte barn
 • i-Size: Vendbar transport i henhold til UN R129 for maksimal sikkerhed
 • 3-punkts sele system: Med den intuitive, centrale selejustering med HERO sele system, dit barn kan sikkert og let spændes fast i sædet.
 • Autosædskum: Skummet tilpasser sig perfekt til barnets krop og giver maksimal komfort
 • Justerbart, ergonomisk bærehåndtag: håndtag giver en optimal form til nem bæring og kan justeres til flere positioner
 • Belagte remtunger: De overtrukne remtunger opvarmes ikke ved høje temperaturer og beskytter din babys følsomme hud
 • Patenteret HERO selesystem: En enhed af skulderpuder, skulderstropper og nakkestøtte forhindrer stropperne i at vride og glide ng og sikrer en sikker og nem opspændingsproces
 • Intuitiv betjening: lettere end nogensinde før: alle vigtige funktioner kan betjenes intuitivt og let
 • Advanced Side Protection (ASP): Integreret side beskyttere absorberer energi i tilfælde af en sidekollision
 • Fleksibel håndtering: babyholderen kan fastgøres med et enkelt klik ved hjælp af sikkerhedsselen eller i-Size-bunden
 • Højdejusterbar nakkestøtte med integreret selevejledning: Tilbyder let, individuel tilpasning til det voksende barn og understøtter således en ergonomisk siddeposition
Tekniske data:
 • Installationsmulighed i bilen : køretøjets eget 3-punktsbælte (eller med fod)
 • Installation: bagudvendt
 • Dimensioner babybilsæde (længde x bredde x højde): 66 x 44 x 59 cm
 • Sædeoverflade (længde x bredde): 23 x 23 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 37 - 48 x 21 cm
 • Produktvægt: 4, 1 kg
Inkluderet i levering:
 • Babystol
 • Solsejl
 • Instruktionsmanual
Basestationen og klapvognen er ikke inkluderet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO Avan Select babyautostol Night Black
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RECARO Avan Select babyautostol Night Black
RECARO Avan Select babyautostol Night Black
Vejl. pris¹ 1.726,01 kr
1.348 kr