RECARO autostol Young Sport Hero Prime Frozen Blue
RECARO autostol Young Sport Hero Prime Frozen Blue

Vejl. pris¹
1.882,25 kr
Pris
1.882 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311074

EAN: 8050038144261

RECARO autostol Young Sport Hero Prime Frozen Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Gruppe 1/2/3, vægt: 9 til 36 kg, alder: fra ca. 9 måneder til 12 år

Maksimal sikkerhed skal være i alle situationer: Ved design af Young Sport Hero-barnestolen sørgede vi for, at det let kan installeres og fjernes i ethvert køretøj med sikkerhedsselen - sikkert og ukompliceret. Uanset hvem eller i hvilken bil du rejser: det er vigtigt, at dine børn ankommer sikkert, uanset hvor rejsen fører dem.
Da et sådant tigerbarnesæde ikke skal være for tungt til håndtering, er vores Young Sport Hero en letvægt i sin klasse på kun 8 kg. Dette gør det nemt at installere, let at fjerne og nemt at bære.

Universalinstallation
Lettere end nogensinde: barnesædet kan nemt og hurtigt monteres i bilen med sikkerhedsselen uden brug af Isofix. ""Universal"" betyder, at du kan koncentrere dig helt om turen, da barnesædet passer i næsten enhver bil. Virkelig hjælpsom!

Et sæde, der vokser sammen med dit barn
Skift aldrig et vindende hold: vores Tian Elite kan bruges fra ni måneder gamle småbørn til tolv år gamle. De højdejusterbare ryglæn og nakkestøtter tilpasser sig dit barns størrelse og vokser automatisk med dem.

Avanceret sidebeskyttelse (ASP)
Integrerede beskyttere absorberer energi og giver maksimal beskyttelse på hver tur. I tilfælde af en mulig sidepåvirkning reducerer de de kræfter, der ellers ville påvirke barnet. Premium sikkerhed til en premium rejse.

Sædevinkeljustering
Barnesædet kan justeres til en afslappet, fladere hvilestilling for små børn i gruppe 1. Uanset om de er vågen eller sover, vil de altid være tilfredse med dette niveau af komfort.

Letvægt
Barnesædet, der vejer ca. 8 kg, kan hurtigt og let fjernes fra køretøjet, transporteres og senere geninstalleres. Så let, det kan skiftes mellem forskellige biler på ingen tid overhovedet. For når vi designer noget, er det ikke kun en øvelse i stil, det er en ekstra bekvemmelighed for dem, der bruger det.

Patenteret HERO-sele-system
Børn i gruppe 1 kan fastgøres let og hurtigt med det patenterede HERO-sele-system. En enhed bestående af skulderpuder, skulderstropper og nakkestøtte forhindrer stropperne i at vride og glide.

Produktdetaljer:
 • 5-punkts selesystem: Med intuitiv, central selejustering med HERO sele-system kan dit barn sikkert og let spændes ind i sædet (størrelse 1)
 • Sædedæmper: Sikrer en optimal pasform til småbørn (størrelse 1)
 • Mærket selevejledning: Den rødmarkerede selevejledning letter korrekt installation
 • Forstærkede armlæn: Armlæn giver optimal beskyttelse omkring hofterne og giver mulighed for mere behagelig siddeplads til ældre børn
 • Luftcirkulation: Vores passive luftcirkulationssystem gør siddende ekstra behageligt på lange rejser
 • Autosædskum: Skummet tilpasser sig perfekt til dit barns krop for maksimal komfort
 • Belagte bælttunger: De overtrukne bælttunger opvarmes ikke ved høje temperaturer og beskytter dit barns følsomme hud (størrelse 1 )
Tekniske data:
 • Installation i bilen: køretøjets eget 3-punkts bælte
 • Installation: Fremad f acing installation 9 til 36 kg
 • Mål (længde x bredde x højde): 50 x 58 x 63 - 71 cm
 • Sædeoverflade (længde x bredde): 29 x 30 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 51 - 60 x 29 cm
 • Produktvægt: 8 kg
Inkluderet i levering:
 • Børnesæde
 • Sædedæmper
 • Instruktionsmanual
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO autostol Young Sport Hero Prime Frozen Blue
5
53 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 47
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RECARO autostol Young Sport Hero Prime Frozen Blue
RECARO autostol Young Sport Hero Prime Frozen Blue
Vejl. pris¹ 1.882,25 kr
1.882 kr