Erstatningsforslag til udsolgte produkter

RECARO autostol Mako 2 Core Simply Grey
p.t. udsolgt

Pris
1.637 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311170

EAN: 8050038144124

RECARO autostol Mako 2 Core Simply Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-størrelse / størrelse: 100 til 150 cm kropshøjde, alder: ca. 3,5 til 12 år

Jo mere behagelig turen er, jo bedre er rejsen. Derfor var vi meget omhyggelige med at designe Mako 2-barnestolen, en optimeret version af sin forgænger Mako. Dens komfort var ikke en selvfølge, men kom kun gennem udviklingen af ??et specielt ergonomisk sæde skum, der tilpasser sig perfekt til dit barns krop. Nakkestøtten og sædevinklen kan let justeres, så de passer til det voksende barn - så dit barn er altid afslappet og behageligt.

Produktdetaljer:
 • i -Størrelse: Højeste sikkerhed, testet og certificeret i henhold til UN R129.
 • Autosædskum: Skummet tilpasser sig perfekt til barnets krop og giver maksimal komfort
 • Isofix-stik: Den hurtige og sikre positionering sikrer optimal stabilisering af barnesædet i køretøjet
 • Adaptivt ryglæn: ryglænet følger konturerne på dit køretøjssæde
 • Skulderbeskyttere: For støtte og maksimal sikkerhed i i tilfælde af mulig sidepåvirkning
 • Højdejusterbar nakkestøtte: Nakkestøtten har 11 forskellige indstillinger for maksimal komfort for børn fra 3,5 til 12 år.
 • Avanceret sidebeskyttelse (ASP) ): de integrerede sidevingerbeskyttere absorberer energi i tilfælde af en mulig sidestød
 • Hvilestilling: Sædevinklen kan justeres til en afslappet, fladere siddestilling
Tekniske data:
 • Installationsmulighed i bilen: køretøjets eget 3-punkts sikkerhedssele samt Isofix
 • Installation: Fremadvendt installation 100 til 150 cm
 • Mål (længde x bredde x højde): 47 x 44 x 60,5 - 80,5 cm
 • Sædeoverflade (længde x bredde) ): 31 x 30 cm
 • Ryglæn (længde x bredde): 55 - 75 x 30 cm
 • Produktvægt: 7 kg
Inkluderet ved levering:
 • Barnesæde
 • Instruktionsmanual

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RECARO autostol Mako 2 Core Simply Grey
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers