RECARO Airmesh-betræk Black Grey til Young Sport Hero

RECARO Airmesh-betræk Black Grey til Young Sport Hero


Vejl. pris¹
327,29 kr
Pris
309 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311351

EAN: 4031953070310

RECARO Airmesh-betræk Black Grey til Young Sport Hero
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det er nemt at føle sig godt tilpas: De matchende vendbare betræk af åndbart netstof og hudvenligt bomuldsstof skaber et behageligt siddeklima på varme dage.

Betrækkene er ikke kun nemme at sætte på, men giver også kølig luftcirkulation takket være deres netstof. Desuden er de vendbare betræk skånsomme for barnestolens betræk, absorberer sved og snavs og kan nemt vaskes i maskinen ved 30 °C.

Produktdetaljer:
  • Åndbar mesh
  • Hudvenligt bomuldsstof
  • Optimal luftcirkulation
  • Forhindrer dannelse af fugt
  • Hurtig og nem at montere
  • Absorberer sved
  • Beskytter sædet mod snavs og pletter
  • Kan vaskes i maskine ved 30 °C
Kompatibel med:
  • Ung sportshelt
Inkluderet i leveringen:
  • Airmesh-dæksel

Barnestolen er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Recaro

Recaro – Eksperter indenfor produktudvikling

Recaro er et internationalt og anerkendt mærke. Virksomheden producerer primært førsteklasses autostole, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller kvalitet. Virksomhedens maksime er at fremstille produkter, der overstiger de nyeste sikkerhedsnormer I Europa og altid lever op til den højeste kvalitetsstandard. Når du køber et Recaro-produkt på pinkorblue.dk, kan du være helt sikker på, at dit barns komfort er i fokus og at produkterne er brugervenlige og er enke at anvende. Recaro producerer et bredt sortiment af forskellige autostolstyper, herunder modeller med eller uden i-Size, Isofix m.m.

En autostol, der vokser med barnet

Recaro har gennem de sidste årtier designet forskellige autostole med den største omhu. Skulle I være involveret i en kollision, så sikrer autostolene fra Recaro, at dit barns krop bliver fanget på bedst mulig vis og at ryg, nakke- og hoved-området aflastes. Enhver autostolsmodel har sit eget særpræg og et yderst gennemtænkt design. Således kan enhver familie finde den helt perfekte autostol, som passer bedst til deres behov. Recaros brede sortiment byder på autostole til forskellige vægt-/aldersgrupper. En populær babyautostol er f. eks. ”Zero. 1 i-Size” (0-18 kg), som takket være sin innovative 360° graders drejefunktion og isofix-montering gør hverdagen for familier nemmere. Modellerne ”Monza Nova IS” og ”Young Sport Hero” kan derimod benyttes fra 9-36 kg, det vil sige op til alder på ca. 12 år, da de kan tilpasses barnets kropshøjde og vægt individuelt. Ønsker du en montering til bilen med isofix, så finder du selvfølgelig også de passende modeller fra Recaro på pinkorblue.dk, såsom”Monza Nova IS Seatfix”, ”Zero. 1 Elite i-Size” m.m. Er dit barn særdeles glad for musik, så anbefaler vi autostolen ”Monza Nova 2”, som er udstyret med et lækkert sound-system i sidepuderne. Således kan dit barn høre sin helt egen musik, når I er på tur.

Vores Topsellers

RECARO Airmesh-betræk Black Grey til Young Sport Hero
RECARO Airmesh-betræk Black Grey til Young Sport Hero
Vejl. pris¹ 327,29 kr
309 kr