Ravensburger tiptoi® for små opdagelsesrejsende: Isdronningen

Ravensburger tiptoi® for små opdagelsesrejsende: Isdronningen


Variant:
  • Ravensburger Puslespil for små opdagelsesrejsende: Redningsmission
  • Ravensburger tiptoi® for små opdagelsesrejsende: Isdronningen

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341492

EAN: 4005556001095

Ravensburger tiptoi® for små opdagelsesrejsende: Isdronningen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dobbelt puslespilssjov med Elsa, Anna, Olaf & Co! Så snart børnene har samlet puslespillene, dykker de ned i isdronningens magiske verden med tiptoi. De finder ud af, hvor Elsa får sin magiske kraft fra, de finder ud af, at Elsa og Annas mor kommer fra skovstammen North uldra, at Kristoff frier til Anna og meget mere. Et interaktivt puslespil, der byder på masser af spændende viden og samtidig fremmer motorik og koncentrationsevne.

Puslespillet er sjovt i en dobbeltpakke med 2x24 brikker. Oplev verdenen i Disney-filmen Ice Queen 2. Sjove quiz- og reaktionsspil fuldender puslespilsoplevelsen.

tiptoi er et innovativt lærings- og kreativt system, hvor børn kan opdage verden gennem leg. Hvis du trykker på et billede eller en tekst med pennen, afspilles matchende lyde, tale eller musik. Sortimentet omfatter bøger og spil med de vigtigste lærings- og vidensemner for børn fra 3 år. De gratis lydfiler kan nemt, sikkert og hurtigt indlæses på pennen via tiptoi Manager. Med WLAN-udgaven af tiptoi pen er lydfilerne direkte gel aden .

tiptoi pen ikke inkluderet. Skal købes separat.


Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 28 x 19 x 4 cm
  • Pædagogisk værdifuldt og med masser af læringssjov
  • Dele: 2 x 24
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger tiptoi® for små opdagelsesrejsende: Isdronningen
5
63 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 55
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger tiptoi® for små opdagelsesrejsende: Isdronningen
Ravensburger tiptoi® for små opdagelsesrejsende: Isdronningen
112 kr